Üsküdar Üniversitesi, üniversitelerin sosyal medya performansını değerlendirmek üzere yapılan bir araştırmada “Facebook’ta en çok büyüyen sayfaya sahip üniversite” oldu.

Üsküdar Üniversitesi, üniversitelerin sosyal medya performansını değerlendirmek üzere yapılan araştırmada en çok büyüyen sayfaya sahip üniversite olarak yer aldı.

Marketing Türkiye’de yayınlanan habere göre, Üsküdar Üniversitesi’nin Facebook sayfası, geçtiğimiz yıl kazandığı 43 bin 275 yeni hayranı ile en çok büyüyen sayfa oldu.

1 Nisan 2017 – 30 Haziran 2017 tarihleri arasını kapsayan araştırmaya göre Üsküdar Üniversitesi, en çok hayranı olan ve en çok etkileşim alan 5 sayfa arasında üçüncü sıraya yerleşti.

Sosyal medya en etkin şekilde kullanıldı

Bu arada Üsküdar Üniversitesinin 2017 Tanıtım Filmi, Tercih ve Tanıtım Günleri boyunca youtube’da 1 milyon 200 bini aşkın kez izlenirken, yine bu dönemde Facebook, Instagram ve twitter’daki etkileşimlerinin toplamı ise yaklaşık 11 milyon olarak ölçüldü. Böylece üniversite, 2017 Tercih Dönemi boyunca sosyal medyayı en etkin şekilde kullanan üniversiteler arasında da ilk sıralarda yer aldı.