Nevzat Tarhan, Pozitif Psikoloji’de her biri psikoloji ve psikiyatrinin farklı sahalarında uzman on iki kişiden oluşan bir ekiple duygusal zekâ becerilerini 10 adımda geliştirme yöntemlerini pratik uygulamalarla birlikte sunuyor. Kendini tanıma-farkındalık, iletişim becerileri, motivasyon, sebatlılık, uzlaşmacılık gibi kavramların tek tek açıklandığı kitapta anlatılan 10 adım psikodrama ve alıştırmalarla pekiştiriliyor. Kitapta yer verilen duygusal zekâ uygulamaları kişinin kendisiyle ve çevresiyle doğru iletişime geçmesine yardım ederek hayat kalitesini artırmayı hedefliyor.

Öğretmensiniz ve yeni atandığınız okulda daha ilk derste hiç de alışık olmadığınız bir manzarayla karşılaşıyorsunuz. Öğrencileriniz daha önce görev yaptığınız okuldaki kadar saygılı, heyecanlı ve meraklı değil. Peki şimdi ne yapacaksınız? İşte böyle zamanlarda pozitif psikolojinin sunduğu düşünce becerilerine sahipseniz krizi ustalıkla yönetebilirsiniz.

Hayatın her anında karşınıza çıkabilecek krizleri birer avantaja çevirebilmenin inceliklerini anlamak ve öğrenmek isteyenler için Pozitif Psikoloji, Çoklu Zekâ Uygulamaları kaçırılmayacak bir imkân.