Erasmus değişim programıyla eğitim hayatlarına bu yıl Üsküdar Üniversitesinde devam edecek olan uluslararası öğrenciler, düzenlenen oryantasyon programıyla yeni okullarına merhaba dedi. Üsküdar Üniversitesi Uluslararası Ofisi tarafından düzenlenen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Üsküdar Üniversitesinin tanıtım filmiyle başlayan toplantı bölümü semazen gösterisiyle devam etti.

Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Muhsin Konuk oryantasyon programının açılış konuşmasını yaptı ve öğrencilere Üsküdar Üniversitesiyle ilgili genel bilgiler verdi.

Konuk'un ardından söz alan Uluslararası İlişkiler Direktörü Emre Üçsular ve uluslararası ofis ekibi üniversitenin sahip olduğu imkanlar ve öğrencilere sağladıkları hakkında bir sunum yaptı.

Sunumların ardından İletişim Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu, İngilizce Hazırlık Okulu ve enstitü akademisyenleri de bölümleri ve programlarını tanıttı.

Tanıtım toplantısının ardından Üsküdar Üniversitesi Dans Kulübü ÜsküDans ekibi Latin Amerika ve hiphop tarzı bir dans gösterisi yaptı.

Birlikte akşam yemeği yiyen uluslararası öğrenciler etkinliği keyifli bir partiyle bitirdi.