2015 yılı içerisinde Vakfımız kamu yararına olarak koruyucu ruh sağlığı konusunda yoğun çalışmalar yapmıştır. Vakfımızın üniversitesi olan Üsküdar Üniversitesi öğretim üyeleri ve Vakıf Başkanımız Prof. Dr. Nevzat Tarhan, koruyucu ruh sağlığı konusunda farklı kongrelere, etkinliklere, TV ve radyo programlarına konuşmacı olarak katılmış, güncel konularda gazete ve dergilere röportajlar vererek, makaleler yayımlayarak toplumu bilgilendirici kamu yararına çalışmalar yapmışlardır. Bu çalışmalardan bazıları aşağıdaki başlıklar altında sunulmuştur.

  1. Genel faaliyetler.
  2. Toplumu bilgilendirici faaliyetler
  1. TV ve radyo programları, röportajlar, haberler,
  2. Konferans, panel-eğitim ve seminerler.
  3. Yazılı medya-kitap ve dergi çalışmaları.

A-    Genel Faaliyetler:

1. Vakfımıza bağlı olarak kuruluşu gerçekleştirilen Üsküdar Üniversitesi 10.000 öğrencisi ile lisans ve lisansüstü eğitimlerine devam etmiştir.

Vakfımız 2015 yılı içerisinde yüksek tahsile devam eden 42 adet fakir ve yetenekli öğrenciye toplam 33.900 TL karşılıksız burs vermiştir.  Ayrıca durumları tespit edilen 10 adet fakir ve yardıma muhtaç insana  ve 5 sivil toplum kuruluşuna (STK) olmak üzere toplam 192.310 TL sosyal yardımda bulunmuştur.

2. Vakfımız, kamuya yararlı vakıflar listesine 2013 yılında dâhil edilmiş olup kuruluş tüzüğündeki amaç ve konular kapsamında faaliyetlerini sürdürmüştür.

3. Vakfımız, 2015 yılı boyunca koruyucu ruh sağlığı konusunda yoğun çalışmalar yapmıştır. Vakıf başkanımız, vakıf yönetim kurulu üyelerimiz ve vakfımızın kuruluşu olan Üsküdar Üniversitesi öğretim üyeleri; televizyon programları, konferanslar, seminerler, makale ve kitap çalışmalarıyla toplumun kültür hayatına ve koruyucu sağlık hizmetlerine katkı sağlamayı sürdürmüşlerdir. Bu çalışmalara ek olarak üniversitemiz öğretim üyelerinin makale ve araştırmalarından seçme yazıların yer aldığı PsikoHayat dergisi üç sayı yayınlanmış, ücretsiz olarak dağıtımı yapılmıştır.

4. Vakıf Başkanımız Prof. Dr. Nevzat Tarhan tarafından hazırlanıp bastırılmış olan psikolojik, insani değerler ve sosyolojik konuları içeren kitapların dağıtımı ve tanıtımı yapılmıştır.

  1.    Toplumu bilgilendirici faaliyetler
  1. TV ve radyo programları, röportajlar, haberler

Ocak-2015

02 Ocak 2015: Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın Habertürk TV Türkiye’nin nabzı programına katılımını konu sanatçıların alan programının videosu montajlanarak sitemiz ve dijital mecralarımızda yayına alındı.

02 Ocak 2015: Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın Ülke TV’de Turgay Güler’in sunduğu Sıradışı programına katılımı sağlandı.

02 Ocak 2015: TV8’de yayınlanan Aile Doktoru programına Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın bant çekimi için katılımı sağlandı.

02 Ocak 2015: Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın TGRT Haber’de yayınlanan Önce Çocuğum programına Pazar günü katılımı planlandı. Video kaydı planlandı. Gerekli duyurular yapıldı.

02 Ocak 2015: Ülke TV’de yayınlanan İyi Bak Kendine ve Artı Eksi programlarına katılım sağlandı. Videoları montajlanarak sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

02 Ocak 2015: TVnet’te yayınlanan Artı Eksi haber programının “Türkiye’de ilaç pazarı” konulu Prof. Dr. Tayfun Uzbay’ı canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Uzbay’ın aynı gün TVnet’te katılımı sağlandı.

02 Ocak 2015: TRT Kent FM İstanbul Radyosu’nun Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ı “Trafikte öfke kontrolü” konusunda canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Tarhan’ın 03 Şubat Çarşamba günü yayına katılımı planlandı.

02 Ocak 2015: Fox TV haber merkezi’nin “Çocuklara aile baskısı-kırmızı reçete” konulu röportaj talebi değerlendirmeye alındı.

02 Ocak 2015: Rusya’nın Sesi radyosunun “ Artan boşanmalar” konusunda konuk talebi değerlendirmeye alındı. Bağlantı Yrd. Doç. Dr. Alper Evrensel ile gerçekleştirildi.

04 Ocak 2015: Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın TRT Kent FM İstanbul Radyosu’nun Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile bağlantısı gerçekleştirildi.

04 Ocak 2015: Habertürk TV Güne Bakış programının Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ı “ Işid ve toplum psikolojisi” konusuna ilişkin canlı yayın talebi değerlendirmeye alındı. Tarhan ile canlı yayın hastaneden gerçekleştirildi.

05 Ocak 2015: Tvnet’te yayınlanan artı eksi haber programının Yrd. Doç. Dr. Merve Kavakçı ile “ postkolonyal çalışma araştırma uygulama merkezi” konulu yayın talebi değerlendirmeye alındı. Kavakçı’nın 10 Şubat salı günü katılımı planlandı.

05 Ocak 2015: Nörobilim tanıtımları kapsamında Prof. Dr. Oğuz Tanrıdağ ile video çekimi yapıldı.

05 Ocak 2015: İBB TV’nin İSTKA projesi ve bonzai testlerini konu alan röportaj talebi değerlendirmeye alındı. Röportaj ve laboratuvar çekimlerinin 08 Ocak perşembe günü yapılması planlandı.

06 Ocak 2015:  Cine5’te yayınlanan Bir konuşmak lazım programının artan antidepresan kullanımını konu alan konuk talebi değerlendirmeye alındı. 12 Ocak Pazartesi akşamı gerçekleştirilecek yayına Dr. Alper Evrensel ’in katılımı planlandı.

06 Ocak 2015: Kanal D haber merkezinin Minecraft oyunun yasaklamasını konu alan röportaj talebi değerlendirmeye alındı. Röportajın aynı gün Nüket İşiten ile yapılması planlandı. Takibi yapıldı.

06 Ocak 2015: NTV Haber Merkezi’nin Sağlık Bakanlığı tarafından yasaklanması üzerinde durulan Minecraft oyunu konusuna ilişkin Yrd. Doç. Dr. Serdar Nurmedov’u canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Aynı gün Nurmedov’un katılımı sağlandı. Video kaydı planlandı.

08 Ocak 2015: İBB TV’nin İSTKA projesi ve bonzai testlerini konu alan röportajı Dr. Onur Noyan ile gerçekleştirildi. Konuya ilişkin üniversite laboratuvarında çekimler yapıldı. Takip ediliyor.

08 Ocak 2015: TRT Türkiye’nin Sesi Radyosu’nun Fransa’da dergiye düzenlenen saldırıyı konu alan ve İslamofobi konulu canlı bağlantı talebi değerlendirmeye alındı. Tarhan’ın 9 Ocak Cuma sabahı katılımı planlandı.

09 Ocak 2015: Ülke TV’de yayınlanan İyi Bak Kendine ve Artı Eksi programlarına katılım sağlandı. Videoları montajlanarak sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

09 Ocak 2015: Nüket İşiten’in Minecraft oyunu konusuna ilişkin Kanal D Haber katılım video montajı yapıldı. Sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

09 Ocak 2015: Serdar Nurmedov’un Minecraft oyunu konulu NTV’ye katılımı videosunun montajı yapıldı.

09 Ocak 2015: Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın Ülke TV Pergel programında liderlik ve eleştiriye tahammül konusunda demeçlerini içeren haber çalışması yapıldı. Haber servis edilmek üzere planlandı.

09 Ocak 2015: Anadolu Ajansı’ndan Semih Bey’in Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile “kahve kültürü ve alışkanlığı” başlığında röportaj talebi değerlendirmeye alındı.

09 Ocak 2015: TRT Türkiye’nin Sesi Radyosu’nun Fransa’da dergiye düzenlenen saldırıyı konu alan ve İslamofobi konulu Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile canlı bağlantı yapıldı.

09 Ocak 2015: Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan televizyonda yayınlanan Aile Doktoru programı bant çekimi yayınlandı. "Ailede artan şiddet ve çözümü" konulu videonun montajı yapılarak sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

09 Ocak 2015: Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın Cumartesi günü Cine 5'te yayınlanan Bülent Zülfikar’ın sunduğu Zülfikar hoca ile çocuklarımız programının canlı yayın konuğu planlaması yapıldı. Tarhan’ın, çocuk ve aile ilişkileri konulu yayının takibi planlandı.

10 Ocak 2015: Merve Kavakçı İslam’ın TVnet’te yayınlanan Ahmet Rıfat Albuz’un sunduğu Artı eksi haber programına katılımı sağlandı. Postkolonyal çalışmalar konulu yayının video kaydı planlandı.  

10 Ocak 2015: İmedya TV’nin Barış Önen Ünsalver ile “Psikolojik Ağrılar” konusunda röportaj talebi değerlendirmeye alındı.

11 Ocak 2015: Merve Kavakçı İslam’ın postkolonyal çalışmalar konulu TVnet video katılımının montajı yapıldı. Sitemiz ve dijital mecralarımızda yayına alındı.

11 Ocak 2015: Habertürk TV’de yayınlanan Türkiye’nin Nabzı programının Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ı istihbarat ve güvenlik politikaları konusunda canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Tarhan’ın 12 Şubat Perşembe akşamı katılımı planlandı.

12 Ocak 2015: TV 5 haber Merkezi’nin Dr. Merve Kavakçı ile Müslümanlara dünyada yapılan işkence ve basına yansımaları konusunda telefon bağlantısı talebi değerlendirmeye alındı. Telefon bağlantısı aynı gün içerisinde gerçekleştirildi. Takibi yapılıyor.

12 Ocak 2015: Kocaeli TV’den Mustafa Palabıyık’ın Prof. Dr. Mithat Baydur’u “Türkiye’nin iç ve dış siyasi meseleleri” konusunda canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Baydur’un 13 Şubat Akşamı TV’ye katılımı planlandı.

12 Ocak 2015: Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın TRT Türkiye’nin Sesi Radyosu’na katılımını konu alan Fransa’da dergiye düzenlenen saldırı yayınının video montajı yapıldı. Dijital mecralarda yayına alındı.

12 Ocak 2015: Ülke TV’de hafta sonu yayınlanan İyi Bak Kendine ve Artı Eksi programlarına katılım sağlandı. Videolar montajlanarak sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

12 Ocak 2015: Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın Cine 5'te yayınlanan Bülent Zülfikar’ın sunduğu Zülfikar Hoca ile çocuklarımız programı video montajı yapıldı. Çocuk ve aile ilişkileri konulu yayın videosu yayına alındı.

12 Ocak 2015: Yrd. Doç. Dr. Alper Evrensel’in Cine 5'te yayınlanan Ayla Çetinkaya'nın sunduğu bi konuşmak lazım programına canlı yayın katılımı sağlandı. Artan antidepresan kullanımı konulu videonun kaydı planlandı.

13 Ocak 2015: Prof. Dr. Mithat Baydur’un “ Türkiye’nin iç ve dış siyasi meseleleri” konulu Kocaeli TV’ye katılımı sağlandı.

13 Ocak 2015: Habertürk TV’nin sanal bağımlılık merkezi konusunda röportaj talebi değerlendirmeye alındı. Röportaj aynı gün içerisinde Dr. Serdar Nurmedov ile gerçekleştirildi.

13 Ocak 2015: Habertürk TV’nin uyku bozukluğu konusunda röpotaj talebi değerlendirmeye alındı. Röportaj aynı gün içerisinde Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile gerçekleştirildi.

13 Ocak 2015: Fox TV’den muhabir Nazlı Hanımın sabateme ilişkin röportaj talebi değerlendirmeye alındı. Röportajın hasta ile yapılması talebine olumsuz dönüş yapıldı.

13 Ocak 2015: Show TV’nin sabateme ilişkin röportaj talebi değerlendirmeye alındı. Röportajın hasta ile yapılması talebine olumsuz dönüş yapıldı.

13 Ocak 2015: NTV’nin Prof. Dr. Nesrin Dilbaz’ı bağımlılık konusunda canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Dilbaz aynı gün yayına katıldı.

13 Ocak 2015: Yrd. Doç. Dr. Alper Evrensel Cine 5'te yayınlanan Ayla Çetinkaya'nın sunduğu Bi Konuşmak Lazım programının video montajı yapıldı. Artan antidepresan kullanımı konulu yayının videosu dijital mecralarımızda yayına alındı.

13 Ocak 2015: Kanaltürk’te yeni başlayacak yeni bir programa bağımlılık ve bonzai konusunda konuk talepleri değerlendirmeye alındı. Programa Yrd. Doç. Dr. Serdar Nurmedov’un katılımı planlandı.

13 Ocak 2015: Kanal A haber kuşağının Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ı Fransa saldırıları ve islamofobya konusunda canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Tarhan’ın aynı gün katılımı sağlandı.

13 Ocak 2015: TV 5 ana haber bülteninin Fransa saldırıları ve Peygamberimize hakaret içerikli söylemleri konu alan konuk talebi değerlendirmeye alındı. Aynı gün Merve Kavakçı’nın TV 5 ile telefon bağlantısı sağlandı

14 Ocak 2015: Merve Kavakçı’nın TV 5 katılımı videosunun montajı yapıldı. Video sitemiz ve dijital mecralarımızda yayına alındı.

14 Ocak 2015: BBC Farsça’nın yalan makinesi konulu röportaj talebi değerlendirmeye alındı.

14 Ocak 2015: Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın Kanal A’da fransa saldırıları konulu demeçlerinden derlenen haber Kanal A internet sitesinde yayınlandı. Haber arşive alındı. Derlenerek kendi mecralarımızda yayınlandı.

15 Ocak 2015: Kral FM’de yayınlanan Ahmet’in Gezegeni programının prof. Dr. Nevzat Tarhan ile bağımlılık ve bayder projeleri konulu canlı bağlantı talebi değerlendirmeye alındı. Katılım 16 Ocak Cuma’ya planlandı.

16 Ocak 2015: Prof. Dr. Nesrin Dilbaz’ın bağımlılık konulu NTV katılım videosunun montajı yapıldı. Yayına alındı.

16 Ocak 2015: A Haber Merkezi’nin postkolonyal merkez çalışmaları ve sempozyumuna ilişkin röportaj talebi değerlendirmeye alındı. Röportaj aynı gün içerisinde gerçekleştirildi.

16 Ocak 2015: TVnet’te yayınlanan Artı Eksi haber programının Sevil Atasoy’u Özgecan cinayetine ilişkin konuk talebi değerlendirmeye alındı.

16 Ocak 2015: Bugün TV’nin Prof. Dr. Nesrin Dilbaz’ı Özgecan cinayeti ve toplum psikolojisine etkisi konusunda canlı yayın talebi değerlendirmeye alındı.

16 Ocak 2015: Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın Kral FM Mehmet’in Gezegeni programına katılımı sağlandı. Ses kaydı planlandı.

16 Ocak 2015: TV 5 haber bülteninin ASELSAN ölümleri konusunda canlı bağlantı talebi değerlendirmeye alındı.

16 Ocak 2015: TRT Radyo 1’de yayınlanan hayatın sesi programına Prof. Dr. Nevzat tarhan’ı canlı telefon bağlantısı yapıldı.

17 Ocak 2015: Prof. Dr. Nesrin Dilbaz’ın TRT Haber’e Özgecan cinayeti ve toplum psikolojisine etkisi konulu yayına katılımı sağlandı. Video kaydı yapıldı.

18 Ocak 2015: Yrd. Doç. Dr. Gül Çörüş’ün kadına yönelik şiddet konulu TVnet katılımını konu alan video montajı yapıldı. Sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

18 Ocak 2015: Cine5’te yayınlanan asıl mesele programının Prof. Dr. Oğuz Tanrıdağ’ı canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Alzheimer konulu yayına Tanrıdağ’ın 20 Şubat Cuma günü katılımı planlandı.

18 Ocak 2015: Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın Ülke TV Söz Bitmeden programına katılımı sağlandı. Özgecan cinayeti ve kadına yönelik şiddet konulu yayının video kaydı yapıldı.

19 Ocak 2015: A Haber’de yayınlanan deşifre programının Prof. Dr. Nevzat Tarhan ve Prof. Dr. Sevil Atasoy’u canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. 20 Şubat akşamı Atasoy’un katılımı planlandı. Konu Özgecan cinayeti.

19 Ocak 2015: Ülke TV gece haberlerinin Özgecan cinayeti ve kadına yönelik şiddet konulu konuk talebi değerlendirmeye alındı. Yayına Yrd. Doç. Dr. Gül Çörüş’ün katılımı planlandı.

19 Ocak 2015: Cine5’te yayınlanan Sözümü Kesebilirsiniz programının Dr. Merve Kavakçı’yı 28 Şubat konulu yayına talebi değerlendirmeye alındı.

19 Ocak 2015:  Kanaltürk Haber Merkezi’nin bonzai araştırması konusunda Serdar Nurmedov ve Onur Noyan ile röportaj talebi değerlendirmeye alındı. Röportaj aynı gün içerisinde gerçekleştirildi.

19 Ocak 2015:  İstanbul Bizim Radyo’nun Doç. Dr. Ebulfeyz Süleymanlı ile zorunlu göç ve psikolojisi konulu bağlantı talebi değerlendirmeye alındı. Bağlantının 20 Ocak Salı günü yapılması planlandı.

20 Ocak 2015:  Serdar Nurmedov ve Onur Noyan’ın Kanaltürk bonzai araştırması konulu haber video montajı yapıldı. Sitemiz ve dijital mecralarımızda yayına alındı.

20 Ocak 2015: Ülke TV Haber Merkezi’nin karne psikolojisi konulu canlı yayın talebi değerlendirmeye alındı. Yayının Nüket İşiten ile üniversite bahçesinden yapılması sağlandı. Yayın aynı gün içerisinde gerçekleştirildi.

20 Ocak 2015:  TRT Radyo 1’de yayınlanan Hayatın Gerçekleri programının bağımlılık ve AMATEM konulu konuk talebi değerlendirmeye alındı. Yayına 28 Ocak Çarşamba günü Serdar Nurmedov’un katılımı planlandı.

20 Ocak 2015: TRT belgesel İzmir Ekibi’nin hipnoz konulu bilgi talebi değerlendirmeye alındı. Ali Eşref Müezzinoğlu ile görüştürülmesi planlandı.

21 Ocak 2015: BBC Farsça’nın yalan makinesi konulu röportajı Yrd. Doç. Dr. Cumhur Taş ile gerçekleştirildi.

21 Ocak 2015: Karne psikolojisi konulu Nüket İşiten yayının video montajı yapılarak sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

22 Ocak 2015: Merve Kavakçı ile TRT Haber’in gerçekleştireceği 28 Şubat konulu çekim için görüşmeler ve yer tespiti yapıldı. Çekimin 23 Ocak cuma günü üniversitede gerçekleştirilmesi planlandı.

22 Ocak 2015: ATV’nin 28 Şubat konusunda Merve Kavakçı ile çekim talebi değerlendirmeye alındı.

23 Ocak 2015: Yrd. Doç. Dr. Merve Kavakçı ile TRT Türk 28 Şubat belgeseli Nermin Tarhan Konferans Salonu’nda çekimi gerçekleştirildi. Yayını takip ediliyor.

23 Ocak 2015: Kanal D haberin karne tatili ve karne psikolojisi konulu röportaj talebi değerlendirmeye alındı. Röportaj aynı gün Dr. Emre Sargın ile gerçekleştirildi.

26 Ocak 2015: Emre Sargın’ın Kanal D’ye verdiği karne psikolojisi konulu haberin videosu montajlanarak sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

26 Ocak 2015: Habertürk TV Haber Merkezi’nin İstanbul’da 8 aylık bebeğini öldüren annenin psikolojisine ilişkin röportaj talebi hafta sonu değerlendirmeye alındı. Dr. Onur Noyan ile Cumartesi günü gerçekleştirildi. Haberin videosu montajlanarak sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

26 Ocak 2015: Anadolu Ajansı’ndan İzzet Taşkıran’ın fomo konulu Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile röportaj talebi değerlendirmeye alındı.

27 Ocak 2015: ATV’nin 28 Şubat konulu çekimi Yrd. Doç. Dr. Merve Kavakçı ile ATV binasında gerçekleştirildi. Yayını takip ediliyor.

27 Ocak 2015: Habertürk TV burası hafta sonu programının prof. Dr. Nevzat Tarhan’ı rüyalar konusunda canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı.

28 Ocak 2015: Yrd. Doç. Dr. Serdar Nurmedov’un TRT Radyo 1’de yayınlanan Filiz Yentürk'ün sunduğu hayatın gerçekleri programına katılımı sağlandı. Bağımlılıkla mücadele ve AMATEM konulu programın kaydı gerçekleştirildi.

29 Ocak 2015: Rusya’nın Sesi Radyosu’nun Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile “ fomo” konusunda bağlantı talebi değerlendirmeye alındı. Bağlantı gün içerisinde gerçekleştirildi.

29 Ocak 2015:  Hafta sonu Ülke TV’de yayınlanan Artı Eksi programı için ele alınacak Nöropazarlama konulu VTR hazırlandı.

29 Ocak 2015:  A9 TV kanalında yayınlanan yaşam ve sağlık programının Prof. Dr. Sevil Atasoy’u canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı.

29 Ocak 2015: Yrd. Doç. Dr. Serdar Nurmedov’un akşam katılım sağlayacağı Bengüç Özerdem'in sunduğu "Milletin Abisi" programının duyurusu yapıldı. Bonzai ve Madde Bağımlılığı konulu yayının video kaydı planlandı.

30 Ocak 2015: Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın Rusya’nın Sesi Radyosu’na verdiği demecin ses kaydı yapıldı. Fomo Hastalığı konulu yayın montajlanarak sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

Şubat -2015

20 Şubat 2015:  Habertürk TV hafta sonu programının Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ı zihin kontrolü konusunda canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Tarhan'ın 1 Mart Pazar günü yayına katılımı planlandı.

20 Şubat 2015: Ülke TV yayına Özgecan ve kadına şiddet konusunda katılım sağlayan Dr. Gül Çörüş’ün videosu montajlanarak yayına alındı.

20 Şubat 2015: Habertürk TV hafta sonu programının Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ı zihin kontrolü konusunda canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Tarhan'ın 1 Mart Pazar günü yayına katılımı planlandı.  

20 Şubat 2015: Ülke TV gece haberlerinin kadına yönelik şiddet konusunda konuk talebi değerlendirmeye alındı. Programın Yrd. Doç. Dr. Barış Önen Ünsalver’in katılım planlandı.

20 Şubat 2015: TRT Türk’te yayınlanan manşetten programının 28 Şubat konusunda Dr. Merve Kavakçı İslam ile yayın talebi değerlendirmeye alındı. Kavakçı’nın 25 Şubat Çarşamba günü katılımı planlandı.

20 Şubat 2015: Prof. Dr. Oğuz Tanrıdağ’ın Cine5’de yayınlanan asıl mesele programına katılımı sağlandı. Alzheimer konulu yayının video takibi yapıldı.

20 Şubat 2015: Ülke TV yayına Özgecan ve kadına şiddet konusunda katılım sağlayan Dr. Gül Çörüş’ün videosu montajlanarak yayına alındı.

20 Şubat 2015: Ülke TV gece haberlerinin kadına yönelik şiddet konusunda konuk talebi değerlendirmeye alındı. Programın Yrd. Doç. Dr. Barış Önen Ünsalver’in katılım planlandı.

20 Şubat 2015: TRT Türk’te yayınlanan manşetten programının 28 Şubat konusunda Dr. Merve Kavakçı İslam ile yayın talebi değerlendirmeye alındı. Kavakçı’nın 25 Şubat Çarşamba günü katılımı planlandı.

20 Şubat 2015: Prof. Dr. Oğuz Tanrıdağ’ın Cine5’de yayınlanan asıl mesele programına katılımı sağlandı. Alzheimer konulu yayının video takibi yapıldı.

23 Şubat 2015: Prof. Dr. Oğuz Tanrıdağ’ın Cine5 yayınının video montajı yapıldı. Sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

23 Şubat 2015: Ülke TV’de yayınlanan İyi Bak Kendine ve Artı Eksi programlarına katılım sağlandı. Videolar montajlanarak sitemiz ve dijital mecralarımızda yayına alındı.

23 Şubat 2015: Hafta sonu Prof. Dr. Sevil Atasoy’un CNN TÜRK yayınına katılımı sağlandı. Özgecan cinayeti ve kadına yönelik şiddet konulu yayının video montajı yapılarak sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

23 Şubat 2015: Hafta sonu Prof. Dr. Sevil Atasoy’un CNN Türk yayınına katılımı sağlandı. Özgecan cinayeti ve kadına yönelik şiddet konulu yayının video montajı yapılarak sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

23 Şubat 2015: CNN Türk’te yayınlanan ekonomi programının Nöropazarlama ve uygulamaları konusunda röportaj talebi değerlendirmeye alındı. Röportajın 27 Şubat Cuma günü Yrd. Doç. Dr. Cumhur Taş ile yapılması planlandı.

23 Şubat 2015: Genç Müsiad’ın Dr. Merve Kavakçı İslam ile 28 Şubat konulu video çekim talebi değerlendirmeye alındı.

23 Şubat 2015: TVnet’in Dr. Merve Kavakçı ile 28 Şubat konulu video çekim talebi değerlendirmeye alındı. Çekim aynı gün içerisinde üniversitemizde gerçekleştirildi.

23 Şubat 2015: Diyanet TV için “İyilik” konulu tanıtım filmi çekimi kapsamında Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile röportaj talebi değerlendirmeye alındı. Röportajın Tarhan ile 26 Şubat Perşembe günü yapılması planlandı.

23 Şubat 2015: CNN Türk’te yayınlanan ekonomi programının Nöropazarlama ve uygulamaları konusunda röportaj talebi değerlendirmeye alındı. Röportajın 27 Şubat Cuma günü Yrd. Doç. Dr. Cumhur Taş ile yapılması planlandı.

23 Şubat 2015: Genç Müsiad’ın Dr. Merve Kavakçı İslam ile 28 Şubat konulu video çekim talebi değerlendirmeye alındı.

23 Şubat 2015: TVnet’in Dr. Merve Kavakçı ile 28 Şubat konulu video çekim talebi değerlendirmeye alındı. Çekim aynı gün içerisinde üniversitemizde gerçekleştirildi.

23 Şubat 2015: Diyanet TV için “iyilik” konulu tanıtım filmi çekimi kapsamında Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile röportaj talebi değerlendirmeye alındı. Röportajın Tarhan ile 26 Şubat Perşembe günü yapılması planlandı.

23 Şubat 2015: Hafta sonu Yeni Şafak Gazetesi’nin Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile “ Özgecan cinayeti ve kadına yönelik şiddet” konulu röportaj gerçekleştirildi.

24 Şubat 2015: Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın Habertürk TV’ye verdiği rem uyku bozukluğu hastalığına ilişkin demeci yayınlandı. Montajlanarak sitemiz ve dijital mecralarımızda yayına alındı.

24 Şubat 2015: NTV’nin duygusal açlık konusunda röportaj talebi değerlendirmeye alındı. Röportaj aynı gün içerisinde Dr. Alper Evrensel ile gerçekleştirildi.

24 Şubat 2015: Anadolu Ajansının Hacamat eğitimi konusunda röportaj talebi değerlendirmeye alındı.

24 Şubat 2015: Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın Habertürk TV’ye verdiği rem uyku bozukluğu hastalığına ilişkin demeci yayınlandı. Montajlanarak sitemiz ve dijital mecralarımızda yayına alındı.

24 Şubat 2015: NTV’nin duygusal açlık konusunda röportaj talebi değerlendirmeye alındı. Röportaj aynı gün içerisinde Dr. Alper Evrensel ile gerçekleştirildi.

24 Şubat 2015: Anadolu Ajansı Kastamonu muhabirinin Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile telefon röportajı gerçekleştirildi. Kahve kültürü konulu röportajın takibi yapılıyor.

24 Şubat 2015: Altunizade Polikliniğini konu alan Prof. Dr. Ahmet Konrot ile çocuğun konuşması ve oyun ilişkisi konulu özel haber çalışması yapıldı. Basına servisi planlandı.

25 Şubat 2015: Dr. Alper Evrensel’in NTV’ye verdiği duygusal açlık röportajının yayını gerçekleştirildi. Video montajı yapılarak sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

25 Şubat 2015: Dr. Alper Evrensel’in duygusal açlık konulu demecini Star TV’de kullandı. Video montajı yapılarak sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

25 Şubat 2015: CNBC-e finans kafe programının Prof. Dr. Nesrin Dilbaz’ı canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. İşsizlik ve depresyon konulu yayına Dilbaz’ın aynı gün katılımı planlandı.

25 Şubat 2015: Dr. Alper Evrensel’in NTV’ye verdiği duygusal açlık röportajının yayını gerçekleştirildi. Video montajı yapılarak sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

25 Şubat 2015: Dr. Alper Evrensel’in duygusal açlık konulu demecini Star TV’de kullandı. Video montajı yapılarak sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

25 Şubat 2015: Dr. Merve Kavakçı İslam’ın TRT Türk 28 Şubat çekimi stüdyoda gerçekleştirildi.

25 Şubat 2015: Star Gazetesi yazarı Fadime Özkan’ın Dr. Merve Kavakçı İslam ile 28 Şubat konulu röportaj talebi değerlendirmeye alındı. Röportajın 26 Şubat Perşembe günü gerçekleştirilmesi planlandı.

26 Şubat 2015: Diyanet için Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile iyilik konulu video çekimi gerçekleştirildi.

26 Şubat 2015: Prof. Dr. Nesrin Dilbaz’ın CNBC-e finans kafe yayınının video montajı yapıldı. Sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

26 Şubat 2015: Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın kadın ve kadına yönelik şiddet konulu TRT Diyanet TV’de katıldığı programın video montajı yapıldı. Sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

26 Şubat 2015: Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın kadın ve kadına yönelik şiddet konulu TRT Diyanet TV’de katıldığı programın video montajı yapıldı. Sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

27 Şubat 2015: Anadolu Ajansı muhabirinin Dr. Merve Kavakçı İslam ile 28 Şubat konulu röportaj talebi değerlendirmeye alındı. Röportaj telefon ile gerçekleştirildi.

27 Şubat 2015: Yrd. Doç. Dr. Merve Kavakçı İslam’ın TRT Türk'te yayınlanan manşetten programının 28 Şubat konulu akşamki video montajı planlandı.

Mart - 2015

02 Mart 2015:  Dr. Merve Kavakçı İslam’ın TRT Türk 28 Şubat konulu yayının video montajı yapıldı. Sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

02 Mart 2015: Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın Pazar günü Habertürk Burası Hafta sonu programına katılımı sağlandı. Zihin kontrolü konulu yayının video montajı yapılarak sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

02 Mart 2015: Ülke TV İyi Bak Kendine ve Artı Eksi programlarına katılım sağlandı. Videoları montajlanarak sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

02 Mart 2015: Ulusal Kanal “Ekopolitik” programının Yrd. Doç. Dr. Tuğçe Varol Sevim’i enerji politik konusunda canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Yayına 03 Mart Salı günü katılımı planlandı.

05 Mart 2015: Anadolu Ajansı’nın Sınav Kaygısı ve Taktikler konulu röportaj talebi değerlendirmeye alındı. Bu kapsamda Prof. Dr. Nevzat Tarhan ve Uzm. Psk. Dan. Ece Tözeniş ile video çekimi gerçekleştirildi. Anadolu Ajansı ile paylaşıldı.

09 Mart 2015: TVnet’te yayınlanan Artı Eksi haber programının YGS ve LYS maratonuna ilişkin konuk talebi değerlendirmeye alındı. Uzm. Psk. Dan. Ece Tözeniş ile yayına katılım planlandı.

11 Mart 2015: TRT radyo 1'de yayınlanan Güler Nasıf'ın sunduğu zamane programının Prof. Dr. Nazife Güngör’ü 'kadın-erkek, ayrılık konusunda canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Güngör’ün 12 Mart akşamı yayına katılımı planlandı.  

12 Mart 2015: Cine 5’te yayınlanan asıl mesele programının Dr. Onur Noyan’ı bağımlılık ve tedavisi konusunda canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı.

13 Mart 2015: Ülke TV Artı Eksi’de yayınlanmak üzere VTR çekimlerinin ve Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile gerçekleştirilen sınav kaygısı videosunun montajı yapılarak hayat tercihtir programında yayınlanmak üzere planlandı.

16 Mart 2015: TVnet’te yayınlanan Artı Eksi haber programının Prof. Dr. İzzet Bozkurt’u canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Siyaset ve seçim stratejileri konulu yayına Bozkurt’un aynı akşam katılımı sağlandı.

16 Mart 2015: Ülke TV haber merkezi muhabirinin YGS sonrası adaylara uyarı konulu röportaj talebi değerlendirmeye alındı. Röportaj aynı gün Uzm. Psk. Dan. Ece Tözeniş ile gerçekleştirildi. Yayını planlandı.

16 Mart 2015: Prof. Dr. Nevzat Tarhan ve Uzm. Psk. Dan. Ece Tözeniş’i konu alan sınav kaygısı videosunu İMC TV yayınladı. Haber montajlanarak sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

17 Mart 2015: Habertük haber merkezi muhabiri Sorel Dağıstanlı ile Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın elektromanyetik dalgalar, zihin kontrolü ve ASELSAN intiharları konulu röportaj gerçekleştirildi.

18 Mart 2015: Cine 5’te yayınlanan Bi Konuşmak Lazım programının Bilinçli Aile olmak konulu yayına Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ı canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı.

24 Mart 2015: TRT Diyanet’te yayınlanan Güne Merhaba programının Prof. Dr. İzzet Bozkurt’u canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Pazarlama konusunun ele alınacağı programa Bozkurt’un 31 Mart’ta katılımı planlandı.

25 Mart 2015: Sağlık Bilişim Zirvesi’nin Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile Sağlık Bilişimi ve Geleceği konulu video röportaj talebi değerlendirmeye alındı.

26 Mart 2015: Kanal 7 Haber Merkezi’nin Hazal Gür’ün TÜBİTAK projesi Kudret Nar’ı projesini konu alan haber röportaj talebi değerlendirmeye alındı. Röportaj 27 Mart Cuma gününe planlandı.

27 Mart 2015: TRT Haber’de yayınlanan bilgiden bilince programının Prof. Dr. Sevil Atasoy’u “geleceğin suç ve delilleri” konusunda canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Atasoy’un 29 Mart Pazar günü yayına katılımı planlandı.

27 Mart 2015: Ülke TV’nin Tükenmişlik Sendromu konulu röportaj talebi değerlendirmelere alındı.

31 Mart 2015: Prof. Dr. İzzet Bozkurt’un TRT Diyanet'te yayınlanan Güne Merhaba programına katılımı sağlandı. Türkiye'de reklam çalışmaları ve etkisi konulu yayının video kaydı planlandı.  

31 Mart 2015: Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile gerçekleştirilen Habertürk TV ASELSAN intiharları, zihin kontrolü konulu röportaj akşam haberlerinde yayınlandı. Video kaydı planlandı.

Nisan - 2015

01 Nisan 2015: Prof. Dr. İzzet Bozkurt’un TRT Diyanet TV katılımını konu alan programının video montajı yapıldı. Sitemiz ve dijital mecralarımızda yayına alındı.

01 Nisan 2015: Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın Habertürk TV ASELSAN cinayetleri ve zihin kontrolü konulu videosunun montajı yapıldı. Sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

02 Nisan 2015: Prof. Dr. Nazife Güngör’ün TRT Ankara Radyosu'nda Güler Nasıf'ın sunduğu “gençlik ve gelecek kaygısı”  konulu zamane programının canlı yayın konuğu katılımı sağlandı.

07 Nisan 2015: Anadolu Ajansının kent psikolojisi konusunda Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile röportaj talebi değerlendirmeye alındı.

08 Nisan 2015: ATV’de yayınlanan Zahide Yetiş’in programının beslenme uzmanı Gizem Köse ile telefon bağlantısı talebi değerlendirmeye alındı.

10 Nisan 2015: NTV’de yayınlanan Canım Doktorum programının Prof. Dr. Nesrin Dilbaz’ı takıntılar konusunda canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Katılım planlandı.

13 Nisan 2015: Ülke TV gerçekleştirilen İyi Bak Kendine ve Artı Eksi programlarına katılım sağlandı. Videoları montajlanarak sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

13 Nisan 2015: Prof. Dr. Nesrin Dilbaz’ın NTV’de yayınlanan canım doktorum programına Pazar günü katılımı sağlandı. Yayın montajlanarak sitemiz ve dijital mecralarımızda yayına alındı.  

13 Nisan 2015: Habertürk TV haber merkezinin Dt. Ali Eşref Müezzinoğlu ile doğum ile hipnoz konulu canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı.

13 Nisan 2015: TRT Haber’de yayınlanan akıllı tercih programının Uzm. Psk. Dan. Ece Tözeniş’i canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı.

13 Nisan 2015: NTV’nin yangın tüpü kullanımı ve usulsüz yangın tüpü konulu haber talebi değerlendirmeye alındı.

14 Nisan 2015: Dt. Ali Eşref Müezzinoğlu ile Habertürk TV canlı yayını Çarşı Yerleşkeden gerçekleştirildi. Video kaydı yapıldı. Montajlanarak sitemiz ve dijital mecralarımızda yayına alındı.

14 Nisan 2015: Doç. Dr. Ebulfez Süleymanlı’nın TRT Avaz'da yayınlanan ‘düşünce avazı’ programına canlı yayın katılımı gerçekleştirildi. ‘Türkiye-Türk Cumhuriyetleri ilişkilerinin kültürel boyutu" konulu yayının video kaydı planlandı.

15 Nisan 2015: Doç. Dr. Ebulfez Süleymanlı’nın TRT Avaz'da katılım sağladığı ‘düşünce avazı’ programının montajı yapıldı. Sitemiz ve dijital mecralarımızda yayına alındı.  

15 Nisan 2015: Prof. Dr. Sevil Atasoy ve Doç. Dr. Kürşat Yelken’in Cine5'te yayınlanan Ayla Çetinkaya'nın sunduğu bi konuşmak lazım programına katılımı gerçekleştirildi. Video kaydı planlandı.  

20 Nisan 2015: Ülke TV gerçekleştirilen İyi Bak Kendine ve Artı Eksi programlarına katılım sağlandı. Videoları montajlanarak sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

20 Nisan 2015: TRT Haber’de yayınlanan programın Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ı holiganizm ve fanatiklik konulu canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı.

20 Nisan 2015: TGRT Haber hafta sonu programının Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ı sadakat ve sadakatsizlik konusunda canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Tarhan’ın hafta sonu programı dolasıyla yayına katılım planlanamadı.

20 Nisan 2015: TRT Diyanet’te yayınlanan Yeni Güne Merhaba programının Yrd. Doç. Dr. Ayşenur Kurtoğlu’nu “adab-ı muaşeret” konusunda canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Çarşamba günü katılımı planlandı.

21 Nisan 2015: TRT Haber’de yayınlanan Cevapsız Kalmasın programının rüyalar konusunda konuk talebi değerlendirmeye alındı.

22 Nisan 2015-: Yrd. Doç. Dr. Ayşenur Kurtoğlu’nun “adab-ı muaşeret” konusunda TRT Diyanet’te katılımı sağlandı. Videosu montajlanarak kendi mecralarımızda yayına alındı.  

22 Nisan 2015: Öğretim görevlisi Ayşe Kaya Göktepe’nin Moral FM’de yayınlanan Hatice Kübra Tongar’ın sunduğu “davranış bağımlılıkları ve çözüm önerileri” konulu kadınca kararınca programına katılımı sağlandı.  

27 Nisan 2015: Ülke TV gerçekleştirilen İyi Bak Kendine ve Artı Eksi programlarına katılım sağlandı. Videoları montajlanarak sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

27 Nisan 2015: Star TV’nin nomofobi konulu Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile röportaj talebi değerlendirmeye alındı. Röportaj aynı gün içeresinde Tarhan ile gerçekleştirildi.

28 Nisan 2015: Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın nomofobi konulu Star TV haber videosu montajlanarak sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

28 Nisan 2015: Anadolu Ajansı muhabiri Gökhan Yılmaz’ın Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile seçim vaatleri ve seçmen davranışına etkisi konusuna ilişkin röportaj talebi değerlendirmeye alındı. Röportajın 29 Mayıs çarşamba günü yapılması planlandı.

29 Nisan 2015: TRT Türk’te yayınlanan manşetten programının Dr. Merve Kavakçı İslam’ı “ABS ayaklanmaları” konulu canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Talep Kavakçı’nın şehir dışı programı dolayısıyla reddedildi.

30 Nisan 2015: Habertürk’te yayınlanan Öteki Gündem programının Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ı zihin kontrolü konulu canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Tarhan’ın 1 Mayıs akşamı programa katılımı planlandı.

Temmuz – 2015

21 Temmuz 2015:  Habertürk TV’de yayınlanan Balçiçek İlter’in sunduğu gündem programının Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ı Işid ve terör psikolojisi konulu canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Tarhan’ın çarşamba günü Habertürk’e katılımı planlandı.

21 Temmuz 2015: Moral FM’de yayınlanan Hatice Kübra Tongar’ın sunduğu programın Ailede Huzurlu Yaşam konulu Yrd. Doç. Dr. Zülfikar Özkan’ı konuk talebi değerlendirmeye alındı. Özkan’ın Cuma günü katılımı planlandı.

22 Temmuz 2015: Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın Işid ve terör örgütü psikolojisini konu alan Habertürk TV katılımı gerçekleştirildi. Video kaydı planlandı.

23 Temmuz 2015: Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın Habertürk TV katılımı video montajı yapıldı. Video sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

23 Temmuz 2015: TRT Radyo 1’de yayınlanan dijital hayat programının Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ı “fomo” konulu canlı yayın talebi değerlendirmeye alındı. Tarhan’ın 30 Temmuz Perşembe günü paket çekimi planlandı.

24 Temmuz 2015: Tvnet Haber Merkezi’nin LYS sonuçları ve üniversiteye yerleştirmeler konusunda röportaj talebi değerlendirmeye alındı. Röportajı Uzm. Psk. Dan. Ece Tözeniş ile Pazartesiye planlandı.

27 Temmuz 2015:  Tvnet Haber Merkezi’nin Uzm. Psk. Dan. Ece Tözeniş ile LYS sonuçları ve üniversiteye yerleştirme konulu röportaj gerçekleştirildi. Haberin takibi yapılıyor.

29 Temmuz 2015: Uzm. Psk. Dan. Ece Tözeniş’in Tvnet video montajı yapıldı. Sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

29 Temmuz 2015: Kanal D Muhabiri Özay Erad’ın Prof. Dr. Nevzat Tarhan ve Prof. Dr. Sevil Atasoy ile gerçekleştirdiği kadınlarda antidepresan kullanımı konulu röportaj ana haberde yayınlandı. Haber montajlanarak sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

29 Temmuz 2015: TRT Arapça’da yayınlanan Ehvan-ı Sefa programının Prof. Dr. Tayfun Uzbay’ı madde bağımlılığı kitabı konusunda canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Uzbay’ın 5 Ağustos’ta yayına katılımı planlandı.  

24 Temmuz 2015: Tvnet Haber Merkezi’nin LYS sonuçları ve üniversiteye yerleştirmeler konusunda röportaj talebi değerlendirmeye alındı. Röportajı Uzm. Psk. Dan. Ece Tözeniş ile Pazartesiye planlandı.

27 Temmuz 2015: Tvnet Haber Merkezi’nin Uzm. Psk. Dan. Ece Tözeniş ile LYS sonuçları ve üniversiteye yerleştirme konulu röportaj gerçekleştirildi. Haberin takibi yapılıyor.

29 Temmuz 2015: Uzm. Psk. Dan. Ece Tözeniş’in Tvnet video montajı yapıldı. Sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

29 Temmuz 2015: Kanal D Muhabiri Özay Erad’ın Prof. Dr. Nevzat Tarhan ve Prof. Dr. Sevil Atasoy ile gerçekleştirdiği kadınlarda antidepresan kullanımı konulu röportaj ana haberde yayınlandı. Haber montajlanarak sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

29 Temmuz 2015: TRT Arapça’da yayınlanan Ehvan-ı Sefa programının Prof. Dr. Tayfun Uzbay’ı madde bağımlılığı kitabı konusunda canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Uzbay’In 5 Ağustos’ta yayına katılımı planlandı.  

29 Temmuz 2015: Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın Habertürk TV’de yayınlanan öteki gündem programına katılımı sağlandı.

29 Temmuz 2015:  Akra Fm Evlilik Okulu programının Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile bant çekimi talebi değerlendirmeye alındı.

30 Temmuz 2015: Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın terör saldırıları, intihar bombacıları ve psikolojileri konulu Habertürk TV Öteki Gündem programı videosu montajlanarak sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.    

31 Temmuz 2015: Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın TRT Radyo 1’de katılım sağladığı Dijital Hayat programı bant çekimi gün içerisinde yayınlandı. Ses kaydı planlandı.

Ağustos - 2015

03 Ağustos 2015:  Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın TRT Radyo 1’de katılım sağladığı dijital hayat programının video montajı yapıldı. Sitemiz ve dijital mecralarımızda yayına alındı.

04 Ağustos 2015: TRT Belgesel’in müzik terapi merkezimizi konu alan çekim talebi değerlendirmeye alındı. Uygulamadan ve Prof. Dr. Sevda Askerova ile çekim planlaması yapıldı.

05 Ağustos 2015: Prof. Dr. Tayfun Uzbay’ın TRT Arapça’da yayınlanan İhvan-ı Safa isimli programa katılımı gerçekleştirildi. Bağımlılık konulu yayının video kaydı planlandı.

28 Ağustos 2015: Prof. Dr. Mithat Baydur’un TRT Türk “Türkiye’nin Ortadoğu Politikası” konulu yayın videosu yapılarak sitemiz ve dijital mecralarımızda yayına alındı.

31 Ağustos 2015: CNN Türk’ün kırtasiye malzemeleri ve kanserojen etkisi konulu röportaj talebi değerlendirmeye alındı. Röportaj aynı gün Mustafa Cüneyt Gezen ile gerçekleştirildi.

31 Ağustos 2015: İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul 1 TV’nin Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile Mazhar Osman Uzman konulu röportaj talebi değerlendirmeye alındı. Tarhan ile röportaj planlandı.
 

Eylül - 2015

01 Eylül 2015: TVnet gece haberlerinin pozitif düşünme konusunda canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı.

02 Eylül 2015: Bugün TV’de yayınlanan 15 Dakika isimli belgesel programının Dr. Merve Kavakçı İslam ile özel röportaj talebi değerlendirmeye alındı.

03 Eylül 2015: Hafta sonu Ülke TV’de yayınlanan İyi Bak Kendine ve Artı Eksi programlarının hazırlıkları yapıldı.  

05 Eylül 2015: Ülke TV’de canlı olarak yayınlanan İyi Bak Kendine programına katılım sağlandı. Videosu planlandı. Montajlanarak yayına alındı.  6 Eylül 2015 - Ülke TV’de canlı olarak yayınlanan artı eksi programına katılım sağlandı. Video kaydı planlandı.

08 Eylül 2015: Habertürk TV’de yayınlanan Afşin Yurdakul’un sunduğu manşet programının Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ı “Artan terör ve toplum psikolojisine etkisi” konulu canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Tarhan’ın yayına Ankara’dan katılımı planlandı. Video kaydı yapıldı.

08 Eylül 2015: TRT Türk’te yayınlanan küresel bakış programının Prof. Dr. Mithat Baydur’u “ DAEŞ ve terör” konusunda canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Baydur’un 21:00’de canlı yayını planlandı.

09 Eylül 2015: Prof. Dr. Mithat Baydur’un TRT Türk canlı yayın video montajı yapıldı. Sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

09 Eylül 2015: İhlas Haber Ajansı’nın artan terör olayları ve toplum psikolojisine etkisi konulu özel videolu haber talebi değerlendirmeye alındı. Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile talep edilen röportaj Prof. Dr. Hüsnü Erkmen ile gerçekleştirildi.

09 Eylül 2015: TRT Türkiye’nin Sesi Yenigün Programının Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile “ Artan Terör ve Toplum Psikolojisine Etkisi” konulu canlı telefon bağlantısı talebi değerlendirmeye alındı. 10 Eylül Cuma’ya planlandı.

09 Eylül 2015: TGRT Haber’in Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ı Artan Terör ve Toplum Psikolojisine etkisi konusunda canlı telefon bağlantısı talebi değerlendirmeye alındı. Tarhan’ın aynı gün katılımı gerçekleştirildi.  

10 Eylül 2015: Karar.com internet haber sitesinde ürün Dirier’in Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile “Artan Terör Eylemleri ve Toplum Psikolojisine Etkisi” konulu röportaj talebi değerlendirmeye alındı. Dirier ile Tarhan’ın TRT Türkiye’nin sesi radyosunda söylemlerinden derlenen bir metin paylaşıldı.

10 Eylül 2015: TRT Radyo 1’de yayınlanan gündem programının Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ı “Artan Terör Eylemleri ve Toplum Psikolojisine Etkisi” konusunda canlı telefon bağlantısı talebi değerlendirmeye alındı. Tarhan ile bağlantı 11 Eylül Cuma sabahı planlandı.

14 Eylül 2015: Prof. Dr. Hüsnü Erkmen ve Dr. Alper Evrensel’in terör ve psikolojisi konulu röportajı Kanal T’de yayınlandı. Video montajı yapılarak sitemiz ve dijital mecralarımızda yayına alındı.

15 Eylül 2015:  Akra FM’in Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile kurban bayramı ve aile konulu 3 paket çekimini konu alan talebi değerlendirmeye alındı. Tarhan’ın 19 Eylül Cumartesi günü katılımı planlandı.

18 Eylül 2015: Kanal D Haber Merkezi’nden muhabir Özay Erad ile Bes. ve Diy. Uzmanı Gizem Köse’nin röportajı gerçekleştirildi. Kurban bayramında beslenme konulu haberin takibi yapılıyor.

18 Eylül 2015: Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul 1 TV’nin Prof. Dr. Mazhar Osman Uzman konulu röportaj gerçekleştirildi.

28 Eylül 2015: Star TV sabah haberlerinin “Okula Uyum-Okul Korkusu” konusunda Uzm. Kln. Psk. Nazende Ceren Öksüz’ü canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Öksüz, aynı gün yayına katıldı. Videosu montajlanan yayın dijital ve sosyal mecralarımızda paylaşıldı.

28 Eylül 2015: Dost TV’de yayınlanan biz ve çocuğumuz programının Uzm. Kln. Psk. Nazende Ceren Öksüz’ü canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Yanın 1 Ekim Perşembe günü yapılması planlandı.

28 Eylül 2015: Akit TV’de yayınlanan Fehmi Demirbağ’ın hazırlayıp sunduğu “Demirbağ İle Ciddi Ciddi” programının Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ı “Algısal Batı Tıbbı” konulu canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Tarhan’ın planlanmış programı dolayısıyla katılım sağlanamadı.

Ekim – 2015 

01 Ekim 2015: Dost TV’de yayınlanan biz ve çocuğumuz programına Uzm. Kln. Psk. Nazende Ceren Öksüz’ün telefon bağlantısı ile katılımı gerçekleştirildi. Video montajlanarak yayına alındı.  

01 Ekim 2015: Ülke TV’de yayınlanan İSTKA ve laboratuvar çalışmalarını konu alan videonun montajı yapıldı. Sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

02 Ekim 2015: Hafta sonu Ülke TV’de yayınlanan İyi Bak Kendine ve Artı Eksi programlarının hazırlıkları, sokak röportajları yapıldı ve planlamalar gerçekleştirildi. Kayıtlar programlandı.

02 Ekim 2015: Habertürk web sitesinin “Vücut Bütünlüğüne İlişkin Kimlik Bozukluğu” konulu röportaj talebi değerlendirmeye alındı. Röportajın yazılı olarak Dr. Alper evrensel ile yapılması planlandı.

05 Ekim 2015: Ülke TV İyi Bak Kendine ve Artı Eksi programları gerçekleştirildi. Videolar montajlanarak sitemiz ve dijital mecralarımızda yayına alındı.

05 Ekim 2015: Habertürk web sitesinin “Vücut Bütünlüğüne İlişkin Kimlik Bozukluğu” konulu röportaja cevaplar Dr. Alper Evrensel’den alınarak ilgili kişilerle paylaşıldı.  

06 Ekim 2015: Akra FM’in Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile hafta sonu program talebi değerlendirmeye alındı.

06 Ekim 2015: Kanal D Muhabiri Özay Erad’ın Bağımlılıkta Cipli Tedavi konusunda Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile röportaj talebi değerlendirmeye alındı.

09 Ekim 2015: TRT World’den Tülay Taylon’un Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile “Türk Dizileri ve Ailelere Etkisi” konulu görüşme talebi değerlendirmeye alındı.

12 Ekim 2015: TRT Türkiye’nin Sesi Radyosu Yenigün programının Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile “Ankara’daki Terör Olayı ve Toplum Psikolojisine Etkisi” konusunda canlı telefon bağlantısı talebi değerlendirmeye alındı. Tarhan’ın katılımının 13 Ekim sabahı yapılması planlandı.

12 Ekim 2015: Ülke TV Artı Eksi programına Pazar günü katılım sağlandı. Video montajlanarak sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

13 Ekim 2015:  Rusya’nın Sesi Radyosu’nun Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile “Ankara’daki Terör Olayı ve Toplum Psikolojisine Etkisi” konusunda canlı telefon bağlantısı talebi değerlendirmeye alındı. Tarhan ile telefon bağlantısı aynı gün içerisinde gerçekleştirildi.  

13 Ekim 2015: TRT Türkiye’nin Sesi Radyosu Yenigün programına Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın “ Ankara’daki terör olayı ve toplum psikolojisine etkisi” konulu katılımı sağlandı.  

15 Ekim 2015: TRT Okul’da yeni başlayacak bir program için Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ı konuk talebi değerlendirmeye alındı.  

16 Ekim 2015: Hafta sonu Ülke TV’de katılım sağladığımızı İyi Bak Kendine ve Artı Eksi programlarının hazırlıkları yapıldı.

16 Ekim 2015: Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın katılım sağladığı Rusya’nın Sesi Radyosu programının montajlanan videosu sitemiz ve dijital mecralarımızda yayına alındı.

19 Ekim 2015: Hafta sonu Ülke TV’de katılım sağladığımız İyi Bak Kendine ve Artı Eksi programlarının montajları yapıldı. Sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

19 Ekim 2015: Akit TV’de yayınlanan Sabri Balaman’ın sunduğu derin kutu programına Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ı canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Tarhan’ın 20 Ekim Salı günü programa katılımı planlandı.

20 Ekim 2015: Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın Akit TV’de yayınlanan Sabri Balaman’ın sunduğu derin kutu programına katılımı sağlandı. Takip edildi.

22 Ekim 2015: Ülke TV’de hafta sonu katılım sağladığımız İyi Bak Kendine ve Artı Eksi programlarının hazırlıkları yapıldı.

23 Ekim 2015: Ülke TV’de hafta sonu katılım sağladığımız İyi Bak Kendine ve Artı Eksi programlarının hazırlıkları yapıldı.

26 Ekim 2015: Hafta sonu Ülke TV’de yayınlanan İyi Bak Kendine ve Artı Eksi programlarına katılım sağlandı, video montajları yapılarak yayına alındı.

26 Ekim 2015: TGRT haber muhabiri Sultan hanımın Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile “ Kezzap Saldırısı” konulu röportaj talebi değerlendirmeye alındı. Röportaj aynı gün içerisinde yapıldı.

26 Ekim 2015: Ülke TV haber merkezinin Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile “ Kezzap Saldırısı” konulu röportaj talebi değerlendirmeye alındı. Röportaj aynı gün içerisinde yapıldı.

26 Ekim 2015: Ayşe Kaya Göktepe’yi TRT Diyanet TV’nin sanat terapi konusunda canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Göktepe’nin 29 Kasım Perşembe günü yayına katılımı planlandı.

26 Ekim 2015: TGRT haber muhabiri Sultan Hanımın Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile “Akıllı Telefon Kullanımı” konulu röportaj talebi değerlendirmeye alındı. Röportaj aynı gün içerisinde yapıldı.

27 Ekim 2015: Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın Ülke TV’ye verdiği Kezzap Saldırısı konulu videonun montajı yapıldı. Yayına alındı.  

27 Ekim 2015: Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın TGRT Haber’e verdiği Kezzap Saldırısı konulu videonun montajı yapıldı. Yayına alındı.  

27 Ekim 2015: Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın TGRT Haber’e verdiği Akıllı Telefon Kullanımı konulu videonun montajı yapıldı. Yayına alındı.  

30 Ekim 2015: Al Jazeera Televizyonunun Dr. Merve Kavakçı İslam’ı canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Kavakçı’nın aynı akşam 23: 00’ te yayına katılımı planlandı.

Kasım - 2015

03 Kasım 2015: Üsküdar TV’de bizim kıraathane programı canlı olarak gerçekleştirildi.

03 Kasım 2015: Bloomberg TV Haber Merkezi’nin Dr. Alper Evrensel ile “Seçim Psikolojisi” konulu röportaj talebi değerlendirmeye alındı. Röportaj aynı gün içerisinde kendisiyle gerçekleştirildi.

03 Kasım 2015: Anadolu Ajansı muhabiri Halis Akyıldız’ın Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile “Siyasilerin Koltuk Sevdası” konulu röportaj talebi değerlendirmeye alındı.

05 Kasım 2015: Ülke Tv Haber Merkezi’nin mağazaların ucu indirim kampanyası ve izdiham konusunda uzman görüşü talebi değerlendirmeye alındı. Bu kapsamda Uzm. Kln. Psk. Serkan Elçi ile röportaj planlandı. Takip ediliyor.

05 Kasım 2015: G-20 Antalya zirvesi kapsamında Ülke TV artı eksi programının Antalya’dan yapılması konusunda canlı yayın araç planlamaları yapıldı.

27 Kasım 2015: Akit TV’de yayınlanan Osman Gökhan Çam’ın sunduğu Gençlerle Soruyorum programının Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ı canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Tarhan’ın bilinçli genç olmak konulu yayına 12 Aralık’ta yayına katılımı planlandı.

27 Kasım 2015: Ülke TV İyi Bak Kendine ve Artı Eksi programlarının hazırlıkları yapıldı.



 

Aralık - 2015

01 Aralık 2015: Sky 360 TV de başlayacak olan doğal yaşam konulu programının Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile her program için daimi olarak röportaj talepleri değerlendirmeye alındı.

01 Aralık 2015: Kanal D Sağlık Programının Prof. Dr. Nesrin dilbaz ile “Akıllı Telefon Kullanımı” konulu röportaj talebi değerlendirmeye alındı. Röportaj hastanede planlandı.

02 Aralık 2015: Prof. Dr. Nesrin Dilbaz ve Kanal D “Akıllı Telefon Kullanımı” röportajı yapıldı. Program takip ediliyor.

07 Aralık 2015: Ülke TV’de yayınlanan Artı Eksi ve İyi Bak Kendine programlarının video montajı yapıldı. Yayını planlandı.  

11 Aralık 2015: Ülke TV Artı Eksi ve İyi Bak Kendine programlarının hazırlıkları yapıldı.

11 Aralık 2015: Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın Cumartesi günü yeni Akit TV’de yayınlanacak gençlerle soruyorum programına katılımı planlandı.

14 Aralık 2015: Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın katılım sağladığı yeni Akit TV Gençlerle Soruyorum programının video montajı yapıldı. İlgili mecralarda yayına alındı.

14 Aralık 2015: Ülke TV’de İyi Bak Kendine ve Artı Eksi programlarının video montajı yapıldı. İlgili yerlerde yayına alındı.

16 Aralık 2015: Haber Türk TV’nin Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ı “Putin KGB Ajanı mı, Psikolojisi” konusunda canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı.

16 Aralık 2015: Haber Türk TV’de yayınlanan manşet programının Dr. Merve Kavakçı İslam’ı İslamofobi konusunda canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Kavakçı’nın 24 Aralık akşamı programa katılımı planlandı.

17 Aralık 2015: TGRT Haber’de yayınlanan Gülden Kalecik’in sunduğu akşam haberlerinin Prof. Dr. Mithat Baydur’u “ Türkiye ve Dış Siyaseti” konusunda canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Baydur’un aynı akşam saat 19:00’da katılımı planlandı.

18 Aralık 2015: Radyo Viva’da yayınlanan Özay Şendir ’in sunduğu ince ayar programının Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ı canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Bağımlılık konulu yayına Tarhan’ın 22 Aralık salı günü katılımı planlandı.

18 Aralık 2015: Yeni Akit TV’de Hatice Kübra Tongar’ın sunduğu kadınca kararında programının Ayşe kaya Göktepe’yi “ Sanat Terapi” konusunda canlı yayın konuk talebi değerlendirmeye alındı. Göktepe’nin katılımı planlandı.

21 Aralık 2015: Hafta sonu Ülke TV’de iyi bak kendine ve artı eksi programlarına katılım sağlandı. Videoları montajlanarak kendi mecralarımızda yayına alındı.

21 Aralık 2015: Yeni Akit TV’de yayınlanan vizyon programının Prof. Dr. Mithat Baydur’u Rusya konusunda canlı yayın konuğu talebi değerlendirmeye alındı.

22 Aralık 2015: Kanal d Ana Haber’in psikoterapi ile zayıflama konusunda Prof. Dr. Aslıhan Dönmez ve Bes. Ve Diy. Uzmanı gizem köse ile röportaj talebi değerlendirmeye alındı.



 

23 Aralık 2015: TRT Haber’de program yapan Betül Bozdoğan’ın Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile DAEŞ konulu kitap röportajı talebi değerlendirmeye alındı. Röportajın 1 Ocak 2016’da yapılması planlandı.

23 Aralık 2015: Kanal D’de ana haberde yayınlanmak üzere bağımlılık tedavisinde çipli tedavi konulu hastanede cerrahi operasyonun video çekimi gerçekleştirildi.

24 Aralık 2015: Doç. Dr. Merve Kavakçı’nın Habertürk TV manşet programına İslamofobi konulu katılımı planlandı.  

24 Aralık 2015: Prof. Dr. Mithat Baydur’un Uzay TV’de yayınlanan kayıt dışı programına Rusya’yı konuşmak üzere katılımı aynı gün akşamına planlandı.



 

                       B. Konferans, Panel-Eğitim ve Seminerler

Ocak-2015

02 Ocak 2015: Prof. Dr. Mithat Baydur- Yrd. Doç. Dr. Merve Kavakçı İslam ile “Siyaset Okulu” sertifika programı tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

03 Ocak 2015: 1. Uluslararası Marmara Çocuk ve Gençlik Sempozyumu protokol imza töreni gerçekleştirildi. Video ve fotoğraf çekimi yapıldı.

05 Ocak 2015: Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın katılımıyla Bursa Yıldırım Belediyesi’nin Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Değerlisin Sağlıklı Kal” projesinin protokol imzası gerçekleştirildi. Konuya ilişkin haber çalışması yapıldı. Sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

09 Ocak 2015: Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde 19 Şubat’ta gerçekleştirilecek Oryantalist Kodlarla Yüzleşme Sempozyumu’nu konu alan duyuru bülteni hazırlandı. Basına servis edilmek üzere planlandı.

11 Ocak 2015: Multidisipliner bilimsel eğitim toplantısının takibi yapıldı. Video ve fotoğraf çekimi yapıldı.

12 Ocak 2015: İletişim Fakültesi’nin üniversite kültürü dersi kapsamında Prof. Dr. İzzet Bozkurt tarafından verilen Marka Yönetimi konferansının takibi yapıldı. Video ve fotoğraf çekimi yapıldı.  

12 Ocak 2015: İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nin Üniversite Kültürü dersi kapsamında Yrd. Doç. Dr. Egemen Yılgür tarafından verilen Yoksulluk ve Suç İlişkisi Konferansı’nın haber çalışması yapıldı. Fotoğraflarıyla birlikte sitemiz ve dijital mecralarımızda yayına alındı.

12 Ocak 2015: Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği’nin  Prof. Dr. Nevzat Tarhan’a plaket takdimini konu alan haber çalışması yapıldı. Haber sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

13 Ocak 2015: Prof. Dr. İzzet Bozkurt’un Üniversite Kültürü dersi kapsamında verdiği Marka Yönetimi programının video montajı yapıldı. Yayına alındı.

13 Ocak 2015: İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi üniversite kültürü dersi kapsamında Yrd. Doç. Dr. Egemen Yılgür’ün konuşmasını konu alan videonun montajı yapıldı. Haberiyle birlikte sitemiz ve dijital mecralarda yayına alındı.

13 Ocak 2015: Postkolonyal Sempozyumu’na ilişkin basın bülteni hazırlandı. Basına servis edildi.

13 Ocak 2015: Yalan Tespitinde Güncel Yaklaşımlar konulu sempozyuma katılan polislerin sertifika programını konu alan duyuru haber yapıldı. Servis için planlandı.

13 Ocak 2015: Basına servis edilmek üzere Üsküdar Üniversitesinde düzenlenen felsefe sohbetlerini konu alan özel haber çalışması yapıldı. Haber servis edilmek üzere planlandı.

13 Ocak 2015: Basına servis edilmek üzere Sürekli Eğitim Merkezi’nin Sunuculuk ve Spikerlik eğitimini konu alan özel haber çalışması yapıldı. Haber servis edilmek üzere planlandı.

14 Ocak 2015: Multidisipliner bilimsel eğitim toplantısının takibi yapıldı. Video ve fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

15 Ocak 2015: Üniversitemizde düzenlenen polislere sertifika törenini konu alan haber çalışması yapıldı. Basınla paylaşılmak üzere planlandı.

16 Ocak 2015: 1. Adli Bilimler Sempozyumu’na katılan polislere sertifika töreninin takibi yapıldı.

16 Ocak 2015: Üsküdar Üniversitesi-İSTKA ve Beykoz Belediyesine yönelik gerçekleştirdiği farkındalık eğitimlerini konu alan basın duyuru bülteni hazırlandı. Servis edildi.

18 Ocak 2015: Postkolonyal Sempozyumu’na ilişkin duyuru bülteni hazırlandı. Servis edildi.

18 Ocak 2015: Davranış Bilimleri Fikir Festivali protokol imza törenini konu alan haber çalışması yapıldı.

19 Ocak 2015: Postkolonyal Sempozyumu’nun gün boyu takibi yapıldı. Video ve fotoğraf çekimleri gerçekleştirildi.

19 Ocak 2015: Multidisipliner bilimsel eğitim toplantısını konu alan haber çalışması yapıldı.

21 Ocak 2015: Multidisipliner bilimsel eğitim toplantısının takibi yapıldı. Fotoğraf ve video takibi yapıldı.

21 Ocak 2015: Pendik Özel Nesibe Eryetiş Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin Üsküdar Üniversitesini ziyaretlerini konu alan haber çalışması yapıldı. Fotoğrafıyla birlikte yayına alındı.

26 Ocak 2015: Basına servis edilmek üzere Cinsel Tedaviler ve Cinsel Danışmanlık Sertifika programını konu alan özel haber çalışması yapıldı. Haber servis edilmek üzer