Üniversite adaylarına yol gösteren ve meslek seçiminde rehberlik yapan “Hayat Tercihtir” bu sezonda da Ülke TV ekranlarında adaylarla buluşacak. Gazeteci Şaban Özdemir’in sunumu Uzm. Psk. Dan. Ece Tözeniş’in danışmanlığında  'Hayat Tercihtir”, 30 Haziran 2018 Cumartesi günü ilk bölümüyle ekranlarda olacak.

Üniversite adaylarının rehber programı “Hayat Tercihtir” bu sezonda da Ülke TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Programın ilk bölümü, Temel Yeterlilik Testinin (TYT) yapılacağı 30 Haziran 2018 Cumartesi tarihinde ekranlara gelecek.

Adaylara meslek, bölüm, üniversite ve şehir seçiminde doğru kılavuzluk sunan “Hayat Tercihtir”, uzman eğitim kadrosu ve konuklarıyla bu dönemde de tercih yapacak adaylara rehber olacak.

Sunuculuğunu gazeteci Şaban Özdemir’in yaptığı, Üsküdar Üniversitesi Eğitim Kurumları ve Rehberlik Hizmetleri Yöneticisi Uzm. Psk. Dan. Ece Tözeniş’in daimi konuk olduğu “Hayat Tercihtir” Üsküdar Üniversitesinden akademik kadronun katılımıyla ekranlara gelecek ve her programda üniversitelerin sunduğu imkânlar, meslekler, istihdam olanakları her yönüyle ele alınacak.

Adaylar için doğru meslek hangisi detaylıca irdelenecek. Hangi puan ile hangi bölüm ve üniversite tercih edebilir soruları cevaplandırılacak.

Sosyal medya üzerinden interaktif şekilde gerçekleştirilecek programda aday öğrencilerin zihnini meşgul eden tüm sorular uzman ağızlardan cevap bulacak.

Üsküdar Üniversitesinden Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Prof. Dr. Sevil Atasoy, Prof. Dr. Mehmet Zelka, Prof. Dr. Muhsin Konuk, Prof. Dr. Tayfun Uzbay, Prof. Dr. Sinan Canan, Prof. Dr. Haydar Sur, Prof. Dr. Nazife Güngör, Prof. Dr. Şefik Dursun’un konuk olacağı “Hayat Tercihtir”, bu yıl da adaylara rehber olacak.

30 Haziran 2018 Cumartesi günü başlayacak olan “Hayat Tercihtir” her cumartesi Pazar 11:10’da ÜLKE TV ekranlarında.

30 Haziran Cumartesi Prof. Dr. Sinan Canan, 1 Temmuz Pazar ise Prof. Dr. Nevzat Tarhan Hayat Tercihtir programının canlı yayın konuğu olacak.