Üniversitemizin Mütevelli Heyet Başkanı Furkan Tarhan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Ankara’da düzenlediği Türkiye Yükseköğretim Meclis Toplantısına katıldı. Toplantıda vakıf üniversitelerinin temsilcileri YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç'a yükseköğretim sistemiyle ilgili değerlendirmelerini sundu. Vakıf üniversitelerinin verdiği kaliteli eğitimin özellikle altı çizildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantıya Türkiye Yükseköğretim Meclis Toplantısına Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Türkiye’deki vakıf üniversiteleri Mütevelli Heyet başkanları ile rektörler katıldı.



Mütevelli Heyeti Başkanımız Furkan Tarhan’ın da katıldığı toplantıda vakıf üniversitelerinin eğitimde eşitsizliği azalttığı, üniversitelerin kontenjanlarının, iş dünyasının ihtiyaçlarına göre yeniden belirlenmesi gerektiği, teorik eğitimin pratik eğitimle birleştirilmesine özen ve önem verilmesi gerektiği vurgulandı. Vakıf üniversiteleri eğitim kalitesinin de özellikle altı çizildi.