5. Beyin Girişimi / Nörobilim Zirvesi’nde yer alarak, Türkiye’yi G20 Zirvesi’nde temsil eden ilk ve tek Türk üniversitesi olan Üsküdar Üniversitesi, 6. Nörobilim G20 Zirvesi’ne katılmaya hazırlanıyor. Beyin ve omurga sağlığı girişimlerinin değerlendirileceği zirve, 27-28 Haziran 2019 tarihlerinde Osaka Üniversitesi’nde düzenlenecek. 

G20 Zirvesi’ne katılan ilk ve tek Türk üniversitesi olan Üsküdar Üniversitesi, Osaka’da gerçekleştirilecek 6. Nörobilim G20 Zirvesi’nde Türkiye’yi temsil etmeye hazırlanıyor.

Fikir birliği ve ortaklıklar inşa edilecek

Nörolojik, nöro-psikiyatrik, zihinsel ve omurga rahatsızlıkları olan hastalar için hızla yeni tanı ve tedavi edici yöntemleri tanıtmak amacıyla düzenlenen 6. Nörobilim G20 Zirvesi’nde, G20 ülkeleri arasında “beyin ve omurga girişimleri” hakkında global fikir birliği ve ortaklıklar inşa edilecek.



Zirve, 27-28 Haziran 2019 tarihlerinde düzenlenecek

Sağlık maliyetlerini düşürmek, inovasyon ve neurotech (nöroteknoloji) gelişimi ile sonuçların iyileştirilmesi konularının ele alınacağı 6. Nörobilim G20 Zirvesi, 27-28 Haziran 2019 tarihlerinde, Osaka Üniversitesi, Nakanoshima Konferans Salonu, Resim N20 Delegasyon Hoteli: ANA Crown Plaza, Osaka’da düzenlenecek.

G20 Nedir?


G20 Dünya Beyin Girişimi Zirvesi veya Sinirbilim 20 olarak dünyanın en iyi bilim insanlarını, mühendislerini, hekimlerini, cerrahlarını, endüstri liderlerini, akademik kurumlarını, kar amacı gütmeyen kurumlarını ve devlet kurumlarını; G20 ülkeleri arasında ve dünya çapında devam eden ve yaklaşmakta olan beyin ve omurga girişimlerinde nörolojik bozuklukları olan hastalar için hızlı klinik çözümler sunmak amacıyla bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Ayrıntı için:

https://www.regonline.com/registration/Checkin.aspx?EventId=2563298