Üsküdar Üniversitesi’nin bilim ortağı NPİSTANBUL Beyin Hastanesi, Türkiye’nin en prestijli İnsan Kaynakları Ödülleri’nden olan Kariyer.net “2019 Yılı İnsana Saygı Ödülü”nü almaya hak kazandı.

Kariyer.net tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin en prestijli insan kaynakları ödüllerinden biri olan, “İnsana Saygı Ödülü”, Üsküdar Üniversitesi bilim ortağı NPİSTANBUL Beyin Hastanesi’nin oldu. Kariyer.net ana sponsorluğunda düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi’nde sahiplerine verilen İnsana Saygı Ödülleri, aday başvurularını yüzde yüz olarak yanıtlayan, en çok istihdam yapan ve en çok başvuru yapan firmalara veriliyor.

20 bini aşkın firma değerlendirildi

Ödüle  ile ilgili açıklama yapan NPİSTANBUL Beyin Hastanesi Kalite ve İnsan Kaynakları Direktörü Serdar Karagöz ödülün gurur verici olduğunu belirtti. Serdar Karagöz; “NPİSTANBUL Beyin Hastanesi olarak, 20 bini aşkın firma arasından yapılan değerlendirmede tüm insan kaynakları kriterlerini karşılayarak, “2019 Yılı İnsana Saygı Ödülü”nü almaya hak kazandık. İnsana Saygı Ödülleri, aday başvurularını en hızlı sürede ve en yüksek oranda yanıtlayan, en çok istihdam yapan ve en çok başvuru alan firmalara veriliyor, NPİSTANBUL Beyin hastanesi olarak tüm bu kriterleri karşılayan firmaların arasında olmak gurur verici, İnsan Kaynakları olarak yürüttüğümüz çalışmaların böyle bir ödül ile taçlandırılması bize ayrı bir motivasyon sağlıyor. Bu kapsamda bu ödülü almamızda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. NPİSTANBUL Beyin Hastanesi ortaya koyduğu insan kaynakları politikasi ve bu doğrultudaki uygulamaları çerçevesinde gerek istihdam sağlayacağı adaylara gerekse mevcut çalışanlara yönelik profesyonel duruşunu “İnsana Saygı” ödülüyle kanıtlamış ve taçlandırmıştır” dedi.