Adaleti Savunanlar Derneği'nin geleneksel iftar yemeği Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Üsküdar Üniversitesi Rektörü ve aynı zamanda ASDER Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nevzat Tarhan'ın daveti üzerine ASDER üyeleri ve aileleri iftarda bir araya geldi.

Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşkede düzenlenen iftar programında Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Adaleti Savunanlar Derneği olarak yirmi senedir geleneksel iftar programlarını düzenlendiklerini söyledi.

“Adalet aileden başlar”

ASDER üyeleri ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar programında Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Adaleti Savunanlar Derneği’nin hiç kimsenin konuşamadığı, hiç kimsenin göremediği şeyleri söyleyerek başladığını dile getirdi. İnsanoğlunun adaleti vurgulama ile ilgili zayıf yönünün olduğunu, zulmün bitmediğini devam ettiğinin altını çizdi. Prof. Dr. Nevzat Tarhan “adalet aileden başlar aile içerisinde adalet yoksa çalıştığınız grupta da adalet olmaz, ülkede de adalet olmaz” şeklinde konuşarak ailedeki adalet kavramına dikkat çekti.

İftar program kapsamında ASDER üyelerine plaket de takdim edildi.