Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşke İcadiye salonunda gerçekleşen geleneksel mütevelli heyeti yemeğinde Üsküdar Üniversitesi Mütevelli Heyeti bir araya geldi. Toplantıda Üsküdar Üniversitesi Genel Sekreteri Selçuk Uysaler, kurulduğu 2011 yılından günümüze Üsküdar Üniversitesinin akademik, idari ve bilimsel çalışmalarına ilişkin genel bilgilendirme sunumu yaptı.



Üsküdar Üniversitesi Mütevelli Heyeti toplantısına Kurucu Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Mütevelli Heyet Başkanı A. Furkan Tarhan,  Mütevelli heyet üyelerinden Mevlüde Vuslat Bekaroğlu, Ramazan Çelik, Said Ceyhan ile Genel Sekreter Selçuk Uysaler, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Çerezci ile Rektör Danışmanı Halide İncekara ve Özel Kalem Müdürü Naringül Aksu katıldı.

 Üsküdar Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi, ASDER Onursal Başkanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı E. General Adnan Tanrıverdi de programda yer aldı.