Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın eserleri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yer alan Millet Kütüphanesinde okurları ile buluşuyor. 4 bine yakın eseri barındıran Millet Kütüphanesinde Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın da çok sayıda kitabı yer alıyor.
20 Şubat’ da Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılan Millet Kütüphanesi, 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Açıldığı günden bu yana kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Millet Kütüphanesinde Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın kitapları da yoğun ilgi görüyor.

2019 yılında İstanbul Üniversitesi tarafından düzenlenen Öğrenci Konseyi 1453 Ödülleri’nde yılın yazarı seçilen Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın birçok kitabı Millet Kütüphanesinde okuyucu ile buluşuyor.
Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın kaleme aldığı, 1 milyon satış rakamlarını geçerek önemli bir başarıya imza attığı kitapları Millet Kütüphanesi raflarında bulunuyor.

Aralarında Kadın Psikolojisi, Toplum Psikolojisi, İnanç Psikolojisi, Bilinçli Genç Olmak, Son Sığınak Aile, Mesnevi Terapi, Anne, “Darbe” Ne Demek? Gibi kitapları bulunan Tarhan’ın eserleri dikkat çekiyor.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Selçuklu, Osmanlı ve çağdaş mimariden esintiler taşıyan 7 gün 24 saat hizmet verecek Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi 125 bin metrekare kapalı alana sahip ve aynı anda 5 bin kişiye hizmet verebilecek kapasitede. Kütüphanede 4 milyon basılı, 120 milyonun üzerinde elektronik yayın ile 550 bin e-kitap ve nadir eser bulunuyor.