Koronavirüs salgını nedeniyle 2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi tüm üniversitelerde uzaktan eğitim ile devam ederken, Üsküdar Üniversitesi, bu sıkıntılı dönemde de istihdam ve büyüme süreçlerini aralıksız sürdürüyor. Üniversite, Mart ayında akademik ve idari birimlerindeki pek çok bölümde istihdam edilmek üzere 27 yeni personel ile sözleşme imzaladı.

Üsküdar Üniversitesi, geçtiğimiz Mart ayında çeşitli bölüm ve birimlerde görevlendirilmek üzere 27 kişiye istihdam sağladı.

Üniversitenin Mali İşler Direktörlüğü, Bilgi Teknolojileri Direktörlüğü, Yapı İşleri ve Teknik Direktörlüğü, Kütüphane ve Dökümantasyon Direktörlüğü, İdari İşler Direktörlüğü gibi idari birimlerde görevlendirilmek üzere 7 yeni personel ile anlaşma sağlandı.

Üsküdar Üniversitesi’ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren NP Feneryolu Tıp Merkezi’ne bir personel alınırken; İletişim Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin çeşitli bölümlerinde araştırma ve öğretim görevlisi olarak da 20 yeni personel alımı gerçekleştirildi. Üniversite yönetimi, Koronavirüs salgını nedeniyle oluşan karamsar tablonun bir an önce geride bırakılması amacıyla çalışmaların tüm hızıyla sürdürüleceğini bildirdi.