Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Beyin Hastanesi, Ramazan ayında Kızılay’ın immün plazma bağışı seferberliğine destek olunması amacıyla bir farkındalık kampanyası başlattı. Sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen kampanyada #kanveplazmabağışlarımız etiketi ile Kızılay’ın başlattığı kan ve immün plazma bağış kampanyası için destek çağrısı yapılıyor.

Ramazan ayının idrak edildiği bugünlerde tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Koronavirüs Covid-19 salgını ile ilgili mücadele sürüyor. Sosyal izolasyon kapsamında alınan tedbirlerin uygulanmasına devam edilirken; ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için her zaman tüm gücüyle çalışan Kızılay, Covid-19’la mücadelede immün plazma bağışıyla ilgili seferberlik başlattı.

Kızılay’ın başlattığı seferberliğe destek

Toplum sağlığı için çalışmalarda bulunan Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Beyin Hastanesi, düzenlediği farkındalık kampanyası ile Kızılay’ın başlattığı seferberliğe destek veriyor.  Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Beyin Hastanesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden başlatılan kampanyada herkes Kızılay’a kan ve plazma bağışı yapmaya davet edildi.

Ramazan’da da Kızılay’a Kan ve Plazma Bağışına!

Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Beyin Hastanesi, kampanya kapsamında “Ramazan’da da haydi Kızılay’a Kan ve Plazma Bağışına! Bu Ramazan’da Kızılay’a yapacağınız kan ve plazma bağışları her zamankinden daha anlamlı olacak. Unutmayalım, ‘Bu Hilal Bizimle Var!’” mesajı ile Kızılay’ın başlattığı seferberliğe destek çağrısında bulundu. Kampanya kapsamında Kızılay başta olmak üzere Covid-19 ile ilgili yürütülen mücadeleye destek olunması hedefleniyor.

Medipol Üniversitesi çağrıya destek verdi

Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Beyin Hastanesi sosyal medya hesapları üzerinden başlatılan farkındalık çalışması kapsamında; “Ramazan demek paylaşmak demek! #kanveplazmabağışlarımız ile bizlere her zamankinden daha çok ihtiyacı olanların yardımına koşalım. Sen de hemen harekete geç!” mesajı ile ilk olarak Medipol Üniversitesine kampanyaya destek çağrısında bulundu. Medipol Üniversitesi de çağrıya destek verdi. Kampanyanın sosyal medya üzerinden üniversiteler arasında zincirleme yayılarak daha geniş kitlelere ulaşması hedefleniyor.