Aileler Üniversitede

Bilinçli Birey, Sağlıklı Aile ve Güçlü Toplum oluşturma ilkesiyle hayata geçen Aileler Üniversitede sosyal inovasyon projesi herkesin dikkatini çekiyor. Proje yürütücülerini İstanbul Vali Yardımcısı Akgün Corav ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arzu Gür makamında kabul etti. NPİSTANBUL Beyin Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Tarhan’ın da katıldığı toplantıda Proje Koordinatörü Uzman Klinik Psikolog Çiğdem Demirsoy, Proje Danışmanı Dr. Nebiye Yaşar ile Uzm. Klnk. Psk. Özgenur Taşkın, Corav ve Gür’e projeyi anlattı. Vali Corav, “Güzel, ihtiyaç duyulan bir projeye hayatı geçirdiniz, çalışmayı yürüten, emek veren herkese çok teşekkür ediyorum” derken, İl Müdürü Arzu Gür de koruyucu ve önleyici bir çalışma olan Aileler Üniversitede projesinin birçok ihtiyacı karşılayacağını söyleyerek proje ekibine teşekkürlerini iletti. İki isim projenin desteklenmesi gereken bir çalışma olduğunu söyledi.

Aileler Üniversitede

Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan önderliğinde, Üsküdar Üniversitesi ve uygulama ortağı NPİSTANBUL Beyin Hastanesinin birlikte hayata geçirdiği Aileler Üniversitede Sosyal İnovasyon Projesi ilk günden büyük ilgi topluyor.

Bilimsel çalışmalara dayalı, koruyucu, önleyici ve rehabilite edici faaliyetleri kapsayan proje ile “Bilinçli Birey, Sağlıklı Aile, Güçlü Toplum” modelinin oluşturulması hedefleniyor.

NPİSTANBUL Beyin Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Tarhan başkanlığında proje yürütücüleri projenin yakından ilgilendirdiği iki önemli isimle bir araya geldi.

Heyeti ilk olarak İstanbul Vali Yardımcısı Akgün Corav makamında kabul etti.

Aileler Üniversitede

Vali Akgün Corav : “Desteklenmesi gereken bir proje”

Proje Koordinatörü Uzman Klinik Psikolog Çiğdem Demirsoy, Proje Danışmanı Dr. Nebiye Yaşar ve Uzm. Klnk. Psk. Özgenur Taşkın Vali Corav’a proje hakkında kapsamlı bilgi verdi.

Aileler Üniversitede

İş kadını Nebile Muhsin'in de katıldığı toplantıda projeyi ilgiyle dinleyen Corav, “Güzel, ihtiyaç duyulan bir çalışma olmuş. Bu dönemde bu gibi projelere gerçekten ihtiyaç var. Sizi tebrik ediyorum. Topluma faydalı olacak bir çalışmayı hayata geçirmişsiniz. Desteklenmesi gereken bir çalışma” İfadelerini kullandı.

Corav proje ekibine gayretlerinden ötürü teşekkürlerini iletirken proje ekibi de Vali Corav’a Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın kitaplarından oluşan aile serisini takdim etti.

Aileler Üniversitede

İl Müdürü Arzu Gür: “Bakanlık olarak Üsküdar Üniversitesiyle işbirliğini önemsiyoruz”

Proje yürütücüleri daha sonra İstanbul Valiliği Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arzu Gür ile bir araya geldi.

Proje heyetini makamında kabul eden Gür de projeye ilgi gösterdi.

Aileler Üniversitede

Projenin çok dikkat çekici ve günümüzde ihtiyaç duyulan bir proje olduğunun özellikle altını çizen Gür, yakından takip ettikleri ve işbirliği yaptıklarını belirttiği Üsküdar Üniversitesinin orijinal bir projeyi daha hayata geçirmiş olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Bakanlık olarak Üsküdar Üniversitesi ile işbirliğini her platformda önemsediklerini kaydeden Gür, bu projenin de kesinlikle desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

Gür, proje ekibine çalışmalarından ötürü teşekkürlerini iletirken proje ekibi de Arzu Gür’e Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın kitaplarından oluşan aile serisini takdim etti.

Eğitimlerin dört farklı grup üzerinden sürdürüleceği Projeye https://npistanbul.com/aile-universitesi/ web sitesi üzerinden ulaşılabilir.

Haber/Fotoğraf: Salim Tolan