Aileler Üniversitede Sosyal İnovasyon Projesi

Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan önderliğinde, Üsküdar Üniversitesi uygulama ve bilim ortağı NPİSTANBUL Beyin Hastanesi işbirliği ile hayata geçirilen Aileler Üniversitede Sosyal İnovasyon Projesi yürütücülerini, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek makamında kabul etti.

Aileler Üniversitede projesi tanıtıldı

Bilinçli Birey, Sağlıklı Aile ve Güçlü Toplum oluşturma ilkesiyle hayata geçen Aileler Üniversitede projesinin tanıtımına NPİSTANBUL Beyin Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Tarhan’ın yanı sıra Proje Koordinatörü Uzman Klinik Psikolog Çiğdem Demirsoy, Proje Danışmanı Dr. Nebiye Yaşar ile Uzm. Klnk. Psk. Özgenur Taşkın katıldı. Uzm. Klnk. Psk. Özgenur Taşkın Üsküdar Kaymakamı Murat Safa Demiryürek’e proje ile ilgili sunum yaptı.

Üsküdar Kaymakamı Demiryürek, Üsküdar Üniversitesiyle çalışmaktan her zaman keyif aldığını ve yapılan çalışmaları önemli takip ettiğini belirtti. Demiryürek, Aileler Üniversitede projesini ekibiyle birlikte memnuniyetle yürüteceğini ifade etti.

Aileler Üniversitede Sosyal İnovasyon Projesi

Proje yürütücüleri Murat Sefa Demiryürek’e Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın kitaplarından oluşan aile serisi takdim etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ardından sona erdi.