Üsküdar Üniversitesi uygulama ve bilim ortağı NPİSTANBUL Beyin Hastanesi işbirliği ile hayata geçirilen Aileler Üniversitede Sosyal İnovasyon Projesi yürütücüleri, Sancaktepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Yüksel Çelik’i ziyaret etti. Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın önderliğinde hayata geçirilen projeye, Sancaktepe Belediyesi de oldukça ilgi gösterdi. Başkan Yardımcısı Yüksel Çelik projenin aile yapısını güçlendireceğini söyledi.

Aileler Üniversitede projesi anlatıldı…

Bilinçli Birey, Sağlıklı Aile ve Güçlü Toplum oluşturma düşüncesiyle hayata geçirilen Aileler Üniversitede projesinin tanıtımına NPİSTANBUL Beyin Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Tarhan’ın beraberinde Proje Koordinatörü Uzman Klinik Psikolog Çiğdem Demirsoy, Proje Danışmanı Dr. Nebiye Yaşar ile Uzm. Klnk. Psk. Özgenur Taşkın da yer aldı. Uzm. Klnk. Psk. Özgenur Taşkın, Başkan Yardımcısı Çelik’e proje ile ilgili bilgilendirme sunumu yaptı, merak edilen soruları cevaplandırdı.

Bşk. Yrd. Yüksel Çelik : “Bu proje aile yapısını güçlendirecek”

Projeye belediye bünyesinde bulunan ekipleriyle beraber destek vermekten mutluluk duyacaklarını dile getirdi Yüksel Çelik, projenin bireyleri bilinçlendirip toplumdaki aile yapısını güçlendireceğini söyledi.
Proje yürütücüleri Yüksel Çelik’e Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın kitaplarından oluşan aile serisi takdim etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ardından sona erdi.