Aileler Üniversitede Sosyal İnovasyon Projesi

Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan önderliğinde, Üsküdar Üniversitesi uygulama ve bilim ortağı NPİSTANBUL Beyin Hastanesi iş birliği ile hayata geçirilen Aileler Üniversitede Sosyal İnovasyon Projesine destekler sürüyor. Proje yürütücüleri Adalar Kaymakamı Dr. Mustafa Ayhan ile bir araya geldi.

Adalar Kaymakamı ile bir araya gelindi…

Adalar Kaymakamı Dr. Mustafa Ayhan, Aileler Üniversitede Sosyal İnovasyon Projesi yürütücülerini makamında kabul etti.Son dönemde aile içi huzursuzlukların artması ve boşanmaların çoğalmasıyla birlikte ‘Bilinçli Birey, Sağlıklı Aile, Güçlü Toplum’ sloganıyla yola çıkan projeye ilgi her geçen gün artıyor. Proje yürütücüleri şimdi de Adalar Kaymakamı Dr. Mustafa Ayhan ile bir araya geldi.

NPİSTANBUL Beyin Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Tarhan başkanlığında Proje Koordinatörü Uzman Klinik Psikolog Çiğdem Demirsoy, Proje Danışmanı Dr. Nebiye Yaşar ve Uzm. Klnk. Psk. Özgenur Taşkın Kaymakam Mustafa Ayhan’a projeyle alakalı bir sunum gerçekleştirdi. Toplantıya İş kadını Nebile Muhsin ve Sultan Gülkar da katıldı.  

Aileler Üniversitede Sosyal İnovasyon Projesi

Dr. Mustafa Ayhan: “En ufak ayrıntı düşünülerek planlanmış proje”

Projeyle alakalı düşüncelerde aktaran Adalar Kaymakamı Dr. Mustafa Ayhan, Aileler Üniversitede Sosyal İnovasyon Projesi ile ilgili paylaşımlarda bulundu. Ayhan, “Çok geniş kapsamlı Tüm Türkiye’yi kapsayan bir proje ile karşı karşıyayız. Gerekli katılımın sağlanması açısından elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. Burada sadece proje üyesi olmak değil gönüllülük de çok önemli.

Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ı tebrik ediyorum. Bir üniversitenin ve tedavi hizmeti veren bir hastanenin böyle önemli bir projeye inanarak yola çıkması çok önemli. Proje en ufak ayrıntısına kadar düşünülüp planlama yapılmış. Elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz.” Şeklinde konuştu.Buluşmada Adalar Kaymakamı Dr. Mustafa Ayhan’a proje yürütücüleri tarafından, Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın kitaplarından oluşan aile serisi takdim edildi.

Haber - Fotoğraf: Salim Tolan