Üsküdar Üniversitesi
her yıl olduğu gibi bu yıl da tercih ve tanıtım günlerinde aday öğrencileri misafir edecek. 27 Temmuz – 21 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek tercih ve tanıtım günlerinde aday öğrencileri bu yıl da sarı tişörtlüler karşılayacak. Öncesinde sarı tişörtlüler oryantasyon programında bir araya geldi.

“Üniversitenin işleyişi anlatıldı”

27 Temmuz-21 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan Tercih ve Tanıtım Günlerinde adaylara rehberlik edecek olan sarı tişörtlülerin ilk grubu oryantasyon eğitimine aldı.

İdari Direktörlüklerin katılımıyla gerçekleştirilen oryantasyon programında üniversitenin tüm işleyişi ve çalışmaları öğrencilere ayrıntılı bir şekilde anlatıldı.

Ayrıca Üsküdar Üniversitesi’nin sunduğu Çevrimiçi Görüşme, Canlı Destek, Çağrı Merkezi, Bilgi Formu, Sosyal Medya, Kariyer Testi konularında da açıklayıcı bilgiler verildi.

Programda Eğitim Kurumları ve Rehberlik Hizmetleri Yöneticisi Uzm. Psk. Dan. Ece Tözeniş, Sağlık Kültür ve Spor Direktörü Özcan Demir, Kütüphane Ve Dokümantasyon Direktörü Murat Gündoğdu, Kütüphane ve Dokümantasyon Yöneticisi Duygu Nar, Uluslararası İlişkiler Direktörü Emre Üçsular, Öğrenci İşleri Direktörü Cumhur Bakır konuşmalarını gerçekleştirdi.

Öğrenciler, üniversitenin çalışmalarına ve işleyişine ilişkin her yönüyle bilgilendirildi.