Pendik Kaymakamı

Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan önderliğinde, Üsküdar Üniversitesi uygulama ve bilim ortağı NPİSTANBUL Beyin Hastanesi iş birliği ile hayata geçirilen Aileler Üniversitede Sosyal İnovasyon Projesine bir destek de Pendik Kaymakamlığından geldi.

Proje Yürütücüleri, son olarak Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya’yı proje sunumu için makamında ziyaret etti.

Toplantıya Proje Koordinatörü Uzman Klinik Psikolog Çiğdem Demirsoy, Proje Danışmanı Dr. Nebiye Yaşar ve Uzm. Klnk. Psk. Özgenur Taşkın da katıldı. Proje yürütücüleri toplantıda, proje faaliyetleri ve işleyiş hakkında Kaymakam Dr. Hülya Kaya’yı bilgilendirdi.

“Güzel Sonuçlar Alacağınıza İnanıyorum”

Toplantıda konuşan Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya “Böyle bir projenin yürütülecek olmasına çok mutlu oldum. Ülke adına güzel işlerin peşinde olmak çok kıymetli. Güzel sonuçlar alacağınıza inanıyorum. Proje oldukça güçlü bir ekibe sahip. Olumlu sonuçlar vermesi durumunda bireyler açısından yararlı olacağını düşünüyorum.” İfadelerini kullandı.

Toplantı, Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya’ya Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın kitaplarından oluşan aile serisi takdim edilmesiyle son buldu.