Üsküdar Üniversitesi Sağlıklı Yaşam ve Tıbbi Aromatik Bitkiler Kulübü, “Bitkisel Beslenme Seminerlerinin ilkini düzenledi. Bitkisel Beslenmenin Faydaları ve Medyanın Gıda Seçimlerimiz Üzerine Etkisi konulu seminere konuşmacı olarak Dr. Murat Kınıkoğlu ile Dr. Oğuzcan Kınıkoğlu katıldı.

Üsküdar Üniversitesi Sağlıklı Yaşam ve Tıbbi Aromatik Bitkiler Kulübü tarafından düzenlenen seminer Nermin Tarhan Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Bitkisel Beslenme Seminerleri’nin ilkinde Dr. Murat Kınıkoğlu ve Dr. Oğuzcan Kınıkoğlu ‘Bitkisel Beslenmenin Faydaları ve Medyanın Gıda Seçimlerimiz Üzerine Etkisi” konusunda bilgiler verdi.

Bitkisel Beslenmenin sağlık açısından önemi üzerine durulan programda vejetaryen beslenme ile vegan beslenme arasında ki farklar anlatıldı. “et” ile beslenmenin ne kadar zararlı olduğuna dikkat çekilen seminerde, sayısal verilerle normal beslenen kişi ile vegan beslenen kişi arasındaki farklar sunuldu.

Seminerde soru cevap da yapılırken katılımcılara program öncesi ve sonrasında içecek ve atıştırmalık ikramı yapıldı.

‘Sağlıklı ve lezzetli yemek, içmek isteyenlere adanmış, doğal yaşam kültüründen esinlenerek özgün ve ilham verici bir deneyim vaat eden, işine sevdalı bir ekibin atölyesinden çıkan’ sloganıyla hazırlanan GREENTOCELL içecekler ikram edildi.